Lønløsninger for alle

Vi hjælper med alle opgaver inden for lønadministration og lønoutsourcing for både kommuner og virksomheder med eller uden offentlige overenskomster. Uanset størrelse eller branche kan vi håndtere din løn. Vi kan sikre din lønadministration og sikre korrekt lønudbetaling til tiden.

Vi håndterer også lønløsninger for virksomheder repræsenteret i flere nordiske lande.

Find den rigtige lønløsning til dig

Lønsystem

Epos Løn har alt, hvad du skal bruge for at sikre en korrekt og automatiseret lønbehandling, uanset størrelsen på din organisation og kompleksiteten i lønudbetalingen. Systemet er brugervenligt og logisk bygget op, og det understøtter til fulde jeres lønprocesser.

Læs mere om Epos Løn ►

Gratis lønoutsourcing guide

Vi har udarbejdet en gratis guide omkring lønoutsourcing, hvor du kan blive klogere på de ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med outsourcing, og hvordan du bedst drager fordel af lønoutsourcing.

 

Lej en lønmedarbejder

Vi tilbyder professionel bemanding med kort varsel som midlertidig løsning i kortere eller længere perioder. Vi dækker alle typer stillinger inden for løn som f.eks. lønansvarlig eller controller.

Vores fagligt dygtige medarbejdere kan træde til, hvis du har akut behov for bemanding til din lønafdeling. Vi kan både levere assistance nogle dage om måneden eller vi kan levere en fuldtids løsning.


Læs mere om at leje en lønmedarbejder ►

Nordisk lønadministration

Lønjura og regler varierer bredt fra land til land. Vores tilstedeværelse i samtlige af de nordiske lande sikrer, at din lønadministration bliver varetaget i henhold til lokal lovgivning og med stor lokal ekspertise som ballast. Vi varetager også al lønrelateret registrering og indberetning til de offentlige instanser. 

Vores nordiske løsning inden for lønadministration betyder, at du som international virksomhed og kunde hos os, får én fast kontaktperson for alle lønaktiviteter i Norden

Læs mere om nordisk lønadministration ►

Mere info om vores lønløsninger?

Ønsker du mere information om Vismas lønløsninger og om, hvordan vi kan bidrage til at modernisere og effektivisere din virksomheds lønfunktion?

Udfyld din mail til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at kontakte Lars Eberhardt på:

Tlf. +45 20 14 83 11

 

Kontakt mig venligst

Seneste blogindlæg

 

Om Visma

Visma er en førende leverandør af forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi servicerer hundredtusinder af virksomheder i Norden og vores løsninger bruges af millioner af brugere.

Brug af cookies

Find os på

Blogikon

LinkedIn-ikon

YouTube-ikon

Facebook-ikon

Kontakt os

Visma Services Danmark A/S

Tlf: +45 70 27 31 30

info@visma.dk

CVR-nr. 25074823

Se alle vores lokationer