Lønløsninger for alle

Lønløsninger for alle

Vi hjælper med alle opgaver inden for lønadministration og lønoutsourcing for både kommuner og virksomheder med eller uden offentlige overenskomster. Uanset størrelse eller branche kan vi håndtere din løn. Vi kan sikre din lønadministration og sikre korrekt lønudbetaling til tiden.

Vi håndterer også lønløsninger for virksomheder repræsenteret i flere nordiske lande.

Find den rigtige lønløsning til dig

Regnskabsassistance

Vi kan varetage hele eller dele af din virksomheds regnskabsfunktion. Du bestemmer selv, om du ønsker fuld outsourcing eller blot hjælp til enkelte opgaver, som I ikke selv ønsker at varetage. Vi kan håndtere alle typer opgaver såsom momsregnskab, rapportering og debitor- og kreditorfunktionen.

Læs mere om regnskabsassistance her ►

Regnskabs- og HR Jura

Vi yder rådgivning inden for regnskab og juridisk HR. Vi kan hjælpe med dagligdagens juridiske udfordringer relateret til ansættelsesret og selskabsret, samt svare på spørgsmål i relation til SKAT, moms, stiftelse af selskab, fravalg af revision samt virksomhedsændringer.

Læs mere om Regnskabs- og HR Jura

Debitorstyring

Visma Debitorstyring er en komplet løsning til dig, der ønsker assistance til fakturering, rykker og inkasso, så du opnår optimal mulighed for fuld betaling på udestående fakturaer og får fordel af både renter og gebyrer.

For små og mellemstore virksomheder er likviditet alfa og omega. Med en effektiv debitorstyring får I penge på bankbogen og en sund drift med overblik over udestående kundefordringer. På den måde kan I løbende forbedre jeres cash-flow og justere jeres forventninger og dermed sikre en realistisk vækststrategi for virksomheden.

Læs mere om Debitorstyring ►

HR-ydelser 

Med HR- og personaleadministration fra Visma er du sikret høj faglig kompetence og sparring inden for HR-området. Vi tilpasser vores ydelser til den enkelte virksomhed og kan håndtere langt de fleste HR-opgaver, hvilket sikrer dig opdateret personaleadministration i henhold til gældende lovgivning.

Læs mere om HR-ydelser ►

Om Visma

Visma er en førende leverandør af forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi servicerer hundredtusinder af virksomheder i Norden og vores løsninger bruges af millioner af brugere.

Find os på

Blogikon

LinkedIn-ikon

Facebook-ikon

YouTube-ikon

Twitter-ikon

Kontakt os

Visma Services Danmark A/S
Lyskær 3 CD 2730 Herlev

Tlf: +45 70 27 31 30

info@visma.dk

CVR-nr. 25074823