Lønløsning for alle

Lønløsninger for alle virksomheder

Vi hjælper med alle opgaver inden for lønadministration og lønoutsourcing for både kommuner og virksomheder med eller uden offentlige overenskomster. Uanset størrelse eller branche kan vi håndtere din løn. Vi kan sikre din lønadministration og sikre korrekt lønudbetaling til tiden.

Vi håndterer også lønløsninger for virksomheder repræsenteret i flere nordiske lande.

Vælg den rette lønløsning for dig:

Visma BasisLøn for mindre virksomhederVisma BasisLøn

Visma BasisLøn er for dig med 1-15 ansatte uden overenskomst. Det er nemt at komme i gang med, og når dine medarbejdere er oprettet, er det eneste vi behøver fra dig, eventuelt input til lønnen.

Læs mere om Visma BasisLøn

Lønadministration for større private virksomhederLønadministration

Vi laver lønadministration for private virksomheder af alle størrelser. I bestemmer selv, om I vil outsource hele eller dele af lønnen til os. Vi kan håndtere alle opgaver inden for lønadministration - fra selve lønbehandlingen til procesoptimering.

Læs mere om lønadministration

Lønbehandling for organisationer med offentlige overenskomsterLønbehandling

Vi laver lønbehandling for kommuner og virksomheder, hvor medarbejdere aflønnes i henhold til offentlige overenskomster. Vi er eksperter på området og har bl.a. erfaring fra Frederiksberg og Odense Kommuner samt adskillige vandselskaber.

Læs mere om lønbehandling

Nordisk lønadministrationNordisk løn

Vi kan være dine lokale løneksperter med ekspertise i at lave løn for virksomheder repræsenteret i flere nordiske lande. Ved at vælge os som samarbejdspartner, kan du nøjes med at have én kontaktperson på tværs af landene, som koordinerer mellem de lokale eksperter, så du sikrer korrekt løn i forhold til lokale love og regler.

Læs mere om nordisk løn

Midlertidig assistance i din virksomhedMidlertidig assistance

Har du brug for assistance til dit lønbogholderi på din adresse, så kan du med fordel vælge at benytte os. Hos os er alle vores konsulenter fast-tilknyttede Visma medarbejdere, hvilket sikrer dig en stabil ressource. Vi kan hjælpe med alle opgaver inden for lønfunktionen.

Læs mere om midlertidig assistance

Jeg vil gerne kontaktes


Har du spørgsmål vedrørende hvilken lønløsning du skal vælge eller er du i tvivl, om vi kan løse din udfordring?

Udfyld formularen nedenfor og vi ringer dig op, for en uforpligtende snak om dine behov. Så finder vi sammen den helt rigtige lønløsning, der matcher dit behov.

Kontakt Lars Eberhardt

Lars Eberhardt, senior manager
Tlf. +45 20 14 83 11 
Lars.Eberhardt@visma.com