OM OS

Kære iværksætter og kære selvstændige

Man har længe hørt politiske og erhvervsmæssige meningsdannere tale om, hvor vigtigt det er at gøre det nemt for danskere at starte deres egen virksomhed. Derfor er det en fornøjelse at byde dig velkommen til universet ”Vi brænder for de små”, hvor der kun er helt nye og helt små kunder. Erfaringer fra mere end 750 kunder, alle sammen små og/eller nyopstartede , har udviklet ”Vi brænder for de små” til et af landets mest komplette og professionelle koncepter for de helt små virksomheder.

Vores erfaring viser os, at selvstændige typisk er mellem 3-5 år om at skabe en virksomhed, de kan leve af. Til gengæld viser statistikkerne at ca. 60% af en årgang ikke klarer det og må lukke igen. Den primære årsag er kostbare fejl i regnskaber og drift.


Vores mission er at ruste dig bedst muligt til at få succes med din drøm om selvstændig virksomhed. Det opnår vi ved at sikre dit fokus på dine kunder, dit produkt og ikke mindst dit overskud.


Vi sørger for, at du får en professionel administrativ driftsløsning til din virksomhed. Så er du hele tiden sikker på at leve op til de mange myndighedskrav, virksomheder i Danmark skal opfylde. Uanset størrelse!

Konceptet ”Vi brænder for de små” bygger på tre områder: undervisning, rådgivning og service i form af både pakker og enkeltydelser. Hos os har du altid den samme kontaktperson. Du har adgang til et af Skandinaviens stærkeste fagfællesskaber og kan få opfyldt alle dine behov ét sted. Uanset om det er specifikke ydelser inden for revisor, økonomi, løn, HR og forretningsprocesser eller sparring om udvikling af dig og din virksomhed.

Derfor er det mit håb at der i vores katalog også er en løsning der fungerer for dig og din drøm om selvstændig virksomhed.


Velkommen til ”Vi brænder for de små”.


Med venlig hilsen
Lars Roslyng


Herlev

Telefon: 32 96 80 37

Mail: mikromail@visma.com

Herlev
Lyskær 3 CD
2730 Herlev

Find din revisor på:

Herlevkontoret

Kolding

Telefon: 23 45 79 46

Mail: mikromail@visma.com

Kolding
Birkemosevej 11 A
6000 Kolding

Find din revisor på

Koldingkontoret

Odense

Telefon: 23 45 79 46

Mail: mikromail@visma.com

Odense
Sverigesgade 2
5000 Odense C

Find din revisor på

Odensekontoret

Skal vi ringe dig op?

Indtast dine kontaktoplysninger til højre. Så modtager vi nemlig din information på skrift, og du vil blive ringet op inden for 1-2 hverdage.

Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 32 96 80 37

Om Visma

Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger. Derfor sætter vi alle sejl til, for at styre og effektivisere din virksomheds økonomi. Vi hjælper med alle opgaver inden for regnskab og løn.

Brug af cookies

Kontakt os

Vi har kontorer i Herlev, Slagelse, Odense og Kolding

Tlf: +45 32 96 80 37 

mikromail@visma.com

Se alle vores lokationer