Hjælp til din bogføring og regnskab

  • Udarbejdelse af regnskab
  • Bogføring af løn
  • Indberetning af moms
  • Bogføring af indtægter og udgifter, samt afstemning af bank

Få hjælp til bogføring med fleksibilitet

Som iværksætter kan det være meget varierende, hvor mange bilag du har og dermed også, om du selv har overskud til at løse opgaven, eller om du vælger at fokusere på andre aspekter i din virksomhed.

Vi tilpasser vores regnskabsassistance til dine behov; du bestemmer, om vi skal klare hele opgaven eller blot kontrollere dit arbejde og udarbejde årsregnskab og selvangivelse.

Start med 1 times gratis Kontakt os på 69 69 28 11

Start med 1 times GRATIS rådgivning, så du kan få vished og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed - du har ikke råd til at lade være.

Lad os klare din bogføring

For mange iværksættere bliver det hurtigt en irriterende tidsrøver at holde styr på bogholderiet. Vi kan klare det for dig, uanset om du kommer med dine bilag i en pose eller sirligt i en mappe.

Vi sørger for, at du får bogført op og indberetter din moms korrekt og til tiden. På den måde får du et løbende overblik over din virksomheds økonomi og undgår ubehagelige overraskelser i forbindelse med årsregnskabet.

Både på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Uanset om du er bosat i og omkring Odense, Kolding eller København kan vi hjælpe dig. 

Vi har kontorer i de tre byer og dækker derfor også et område nær dig. Alle vores kontorer er let tilgængelige med offentlige transportmidler, og der er gode gratis parkeringsmuligheder lige ved døren. Du er altid velkommen til at komme forbi for en uforpligtende samtale.

Tilmeld dig vores SMS service

Som iværksætter er der mange bolde at holde styr på. Derfor gør vi også en ekstra indsats for, at det er så nemt som muligt for dig, at være kunde hos os.

Hvis du ønsker det, kan du for eksempel blive tilmeldt vores SMS service og modtage beskeder når det er tiden nærmere sig vigtige frister. Derudover sender vi løbende nyhedsbreve med informationer i relation til ændringer i lovgivningen, SKAT, moms og deslignende.

Vores dør er altid åben og har du spørgsmål er vi klar til at hjælpe - også uden for almindelig åbningstid.

 
 

Start med en uforpligtende samtale

Indtast dine kontaktoplysninger til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Du er også velkommen til at ringe til os på:

Tlf.: 32 96 80 37

Om Visma

Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger. Derfor sætter vi alle sejl til, for at styre og effektivisere din virksomheds økonomi. Vi hjælper med alle opgaver inden for regnskab og løn.

Brug af cookies

Kontakt os

Vi har kontorer i Herlev, Slagelse, Odense og Kolding

Tlf: +45 32 96 80 37 

mikromail@visma.com

Se alle vores lokationer