Hjælp og sparring til opstart af virksomhed?

Vi rådgiver iværksættere på høj faglig niveau.

Vi kan fungere som sparringspartnere for dig og din nye virksomhed inden for områder, hvor du har behov for specifik assistance. Vores specialister dækker en lang række områder; fra opstart til budgettering og årsafslutning. Du bestemmer omfanget.

 

Er du interesseret? Vi kan allerede hjælpe dig i dag.
Book en GRATIS time med vores rådgivere 

Faglig kompetence og sparring

Opdateret på lovgivningenOpdateret på lovgivning 

Vores revisorer er under løbende uddannelse for at bevare og udvikle det høje faglige niveau. Således er du garanteret en professionel sparringspartner med ajourført viden om gældende regler, hæftelsesformer, virksomhedsformer og lovgivning i øvrigt. 

Eliminering af sårbarhed Eliminering af sårbarhed

Vi tilstræber at alle vores kunder får faste kontaktpersoner, hvormed du altid er sikret, at din revisor er opdateret på din sag og hurtigt kan rykke på din henvendelse og dine behov. 

Fokus på kerneforretningFokus på kerneforretning

Når du samarbejder med os, vil du fra dag et få professionel assistance og du frigiver herved ressourcer, som du i stedet kan bruge til at fokusere på at udvikle din kerneforretning.

Typer af virksomheder

Oversigt over de 4 typiske virksomhedsformer

Med os som din sparringspartner er du sikret høj faglig kompetence og sparring når det kommer til valg af virksomhed og opstart, hvilket sikrer dig en god begyndelse i henhold til gældende lovgivning. Vi har mange års erfaring i, at rådgive og hjælpe iværksættere og vi vil gøre alt for, at du får succes med din iværksætterdrøm. 

Oversigt over 4 virksomhedsformer  (pdf)

Har du styr på de 5 skarpe udfordringer inden du bliver CVR-registreret?

Når du skal starte egen virksomhed, åbner det op for mange spørgsmål relateret til valg af virksomhedstype, SKAT, budgettering og meget mere. Vi har mange års erfaring i at rådgive iværksættere så du kommer godt fra start.

Som iværksætter har du en idé, du gerne vil realisere og på sigt kunne leve af. Idet følgende vil du blive præsenteret for nogle udfordringer, som du bør tage stilling til før du laver forretningsplan og budget.

Læs mere om de 5 skarpe udfordringer (pdf)
Udfordringer inden du bliver CVR-registreret

Start med 1 times gratis rådgivning

Indtast dine kontaktoplysninger til højre. Så modtager vi nemlig din information på skrift, og du vil blive ringet op inden for 1-2 hverdage.

Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 69 69 28 11.

FAQ - 13 hurtige svar til iværksættere


1. Kan jeg få regnet på min skat?

Ja. Det kan være en fordel at få regnet på skatten inden 31. december, da du derved kan spare en eventuel rentetilskrivning. En skatteberegning koster DKK 1.500 + moms


2. Bliver jeg beskattet af det jeg hæver ud af virksomheden?

Har du en enkeltmandsvirksomhed uden virksomhedsskatteordningen, bliver du kun beskattet af din virksomheds overskud. De beløb du hæver ud til dig selv, kommer derfor ikke til at påvirke skatten.


3. Kan jeg få løn i min virksomhed?

Ja. Du kan trække løn ud til dig selv, men der skal ikke laves en lønkørsel på det.


4. Kan jeg selv bogføre lønbilag?

Som hovedregel står vi for at bogføre lønnen, da den kan være kompliceret. Men hvis du føler, du har godt styr på din bogføring, er du velkommen til at få en oplæring i bogføring af løn.


5. Hvor lang tid tager en almindelig oplæring i bogføring?

Tidsforbruget på en oplæring afhænger meget af den enkelte person. Vi starter med at reservere 2 timer, og hvis du herefter er godt kørende, er du velkommen til at forsøge selv. Vi holder også kurser i bogføring, hvor du sammen med et hold, bliver oplært i de vigtigste redskaber, så du bliver selvkørende i bogføring.


6. Må jeg bruge min erhvervskonto privat?

Så længer du ikke har et ApS eller har regnskab i VSO, så kan du bruge din erhvervskonto til private hævninger. Vi anbefaler dog, at det bliver holdt på et minimum, da vi har svært ved at skelne private køb fra erhvervsmæssige.

7. Hvordan husker jeg at aflevere mine bilag til tiden?

Vi sørger altid for at rykke dig i god tid, så du når at aflevere dine bilag. Du kan blandt andet tilmelde dig vores SMS reminder, og vi sender dig en SMS, når tiden nærmer sig.


8. Får jeg en rykker fra SKAT, hvis jeg ikke angiver min moms til tiden?

Ja, SKAT vil rykke dig for momsen. Derudover vil de lave en foreløbig fastansættelse af din moms og pålægge dig et gebyr, så det kan altid betale sig, at angive moms til tiden.


9. Hvordan retter jeg min forskudsopgørelse?

På SKATs hjemmeside "Tast-selv borger".


10. Jeg har angivet moms forkert. Hvordan retter jeg dette?

Tast-selv erhverv -> moms -> ret momsindberetning (efterangivelse).


11. Kan jeg få tilsendt bogføringen I har lavet for mig?

Ja. Vi kan sende den i pdf format.


12. Kan jeg få en fast kontaktperson?

Du kan altid få en fast kontaktperson hvis du ønsker dette.


13. Hvad koster hjælpen hos Visma - Vi brænder for de små?

Timeprisen er 525,- kr ekskl. moms med afregning pr. minut. Vi giver dig gerne et fast tilbud på din opgave. Du kan altid starte med 1 times gratis og uforpligtende revisorrådgivning.

Om Visma

Vi brænder for, at små virksomheder bliver gode forretninger. Derfor sætter vi alle sejl til, for at styre og effektivisere din virksomheds økonomi. Vi hjælper med alle opgaver inden for regnskab og løn.

Brug af cookies

Kontakt os

Vi har kontorer i Herlev, Slagelse, Odense og Kolding

Tlf: +45 32 96 80 37 

mikromail@visma.com

Se alle vores lokationer