Brancher

Digital underskrift skaber også værdi i din branche

Prøv gratis

Udvalgte kundehistorier

”Vi når ud til alle, både den travle klient på udlandsrejse eller de mange medlemmer af en bestyrelse. Alle klienter kan nemt underskrive aftaler digitalt.”

"Da kampagnen var slut, havde mellem 25 og 30% svaret på kampagnen, og det er langt over, hvad vi hos Aon erfaringsmæssigt oplever med et gammeldags informationsmøde."

"Med Visma Addo undgår vi fejl forårsaget af manuel indtastning og ulæselig håndskrift."

Bolig Selskabet Sjælland

”Vi oplever nu, at underskrivnings-processen for ansættelses-kontrakter er afsluttet inden for et par timer i stedet for flere dage.”

”Efter vi hos Midtjysk Revision er begyndt at bruge Visma Addo har vi oplevet positiv respons fra vores kunder.”

coor

"Det er meget mere overskueligt at finde ud af, hvad vi har fået sendt ud og hvad vi ikke har fået sendt ud."

Fårup Sommerland

"Det skulle være smartere at udsende kontrakter og indhente oplysninger på vores sæsonpersonale – derfor opsøgte vi Visma Addo."

”En kollega fra HR-afdelingen stod med hænderne over hovedet første gang hun brugte Visma Addo, fordi hun fik en kontrakt retur fra begge parter på få timer. Det havde vi aldrig prøvet før.”

”Efter vi hos Revision Vadestedet er begyndt at bruge Visma Addo oplever vi, at ekspeditionen af sagerne sker hurtigere og mere simpelt.”

”Visma Addo giver os en tryg håndtering af kundernes kontrakter og optimerer samtidig vores administrative processer.”

”Med digital underskrift fra Visma Addo kan vi hjælpe vores kunder med at forenkle arbejdsgange og skabe sikkerhed for persondata.”

”Digital underskrift fra Visma Addo gør den administrative del af arbejdet lettere, så vi får mere tid til det kreative, det opsøgende og det skabende.”

”Med digital underskrift fra Visma Addo kommer vores slutsedler hurtigere afsted til kunderne. Dette betyder, at handlerne afsluttes mere effektivt til gavn for både os og vores kunder”

”Hos Givskud Zoo ansætter vi hvert år op mod 200 nye medarbejdere. Visma Addo har hjulpet os til at digitalisere processen”

      FER bruger digital underskriftSøby revisor bruger digital underskriftLSF bruger digital underskrift   

Vores kunder optimerer sine arbejdsgange

Med digital underskrift fra Visma Addo har vores kunder erstattet manuel underskrift og dokumenthåndtering og opnået store besparelser i form af effektivisering af arbejdsgange og reduceret tidsforbrug. Tid og ressourcer, som kan bruges på værdiskabende arbejde i stedet for administration.

Ligeledes reducerer digital underskrift papirforbruget hos vores kunder i forbindelse med underskrift af kontrakter, ansættelser, årsregnskaber, osv. og sparer dermed miljøet for yderligere belastningen.

Digital underskrift til din branche

Visma Addos digitale underskrift er seneste skud på stammen i Vismas portefølje af SaaS løsninger (software as a service).

Visma Addo spiller sammen med en række af Vismas eksisterende produkter, men er ligeledes nem at integrere til f.eks. jeres eksisterende output management løsning.

Læs mere om integration til Visma Addo

Forebyggelse af hvidvask

Visma Addo kan bruges i din kamp mod hvidvask.
Overhold hvidvaskningsloven uden at løfte en finger og hold øje med dine kunders finansielle forhold med automatisk indsamling af data.

Med Visma Addo kan du føre automatisk kontrol af dine kunder til forebyggelse og bekæmpelse af hvidvask og finansiering af terror.

Sådan bruges Visma Addo til forebyggelse af hvidvask

Kom i gang med Visma Addo nu

- vi giver de første 10 credits gratis

Kontakt os

Er du nysgerrig efter mere information om hvad Visma Addo kan gøre for dig? Eller ønsker du at prøve servicen allerede i dag? 

Prøv det gratis - eller kontakt Lars eller Jesper.

 

Lars Nygaard
Business Manager
lars.nygaard@visma.com
Telefon: 21 28 10 77

Jesper Drustrup
Direktør
jesper.drustrup@visma.com
Telefon: 25 24 21 00

Du er også meget velkommen til at sende dine spørgsmål, eller andre henvendelser, til os. Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.