Digital underskrift for advokater og jurister

Reducer sagsbehandlingstiden og få gladere kunder

Prøv gratis

Underskrivning af dokumenter er et vigtigt led i advokaters og juristers arbejde. Ved at indføre digital underskrift på advokatkontoret sparer du både tid og penge - og du får samtidig en hurtigere og lettere sagsbehandling. Visma Addo reducerer sagsbehandlingstiden på alt fra købskontrakter til fuldmagter.

I den daglige klienthåndtering er det vigtigt at fremstå professionel og give kunden en god og gnidningsfri service. Digital underskrift med Visma Addo hjælper alle jurister og advokater godt på vej, til at yde en bedre service og give klienten en gnidningsfri oplevelse.

  • Nå dine travle klienter selvom de er på farten
  • Dine klienter underskriver digitalt med NemID på skøder, forlig, fuldmagter, tillægsaftaler osv.
  • Opnå en hurtigere og mere effektiv sagsbehandling
  • Fremstå endnu mere professionel og giv dine klienter en bedre og hurtigere service
  • Flere klienter kan skrive under på det samme dokument
  • Spar tid og penge med en nem digital proces

Kom i gang med digital underskrift til advokater og jurister med det samme

Digital underskrift til advokater gør arbejdet lettere for alle parter. Lige nu kan du prøve Visma Addo kvit og frit, så du selv kan opleve, hvor enkelt det er at lade dine klienter underskrive digitalt. Visma Addo kræver ingen integrationer eller abonnementer. Derfor kan alle advokater komme i gang med at udsende og underskrive digitalt med det samme.

Log ind på Visma Addos selvbetjeningsløsning og udsend dokumenter digitalt allerede i dag. Vi giver de første 10 credits gratis.

Flere underskrivere på samme aftale

Med digital underskrift kan dit advokatfirma fx nå alle bestyrelsesmedlemmer i en virksomhed uden problemer, når vigtige dokumenter hurtigt skal underskrives, også selvom de måske er i udlandet. Visma Addo gør det muligt at indhente flere underskrifter på samme dokument, enten i en fast eller vilkårlig rækkefølge.

Det er muligt at få dokumentet underskrevet i en fast rækkefølge – uanset om der er tale om en tillægsaftale, en købskontrakt, et stiftelsesdokument, et skøde eller noget helt femte.

Visma Addo har mange funktioner, der gør det lettere for alle advokater og jurister at udføre deres arbejde.

Læs mere om de mange funktioner til advokater

Brancher hvor Visma Addo sikrer bedre service

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334