Med digital underskrift fra Visma Addo kommer vores slutsedler hurtigere afsted til kunderne. Dette betyder, at handlerne afsluttes mere effektivt til gavn for både os og vores kunder

Heidi SondrupParviz Hasanzai
Key Account Manager
Autopunkt

Hurtigere bilhandel 

Hos Autopunkt beskæftiger vi os hovedsageligt med køb og salg af nyere brugte biler. Vi har hovedsæde i Herning, men betjener også kunder, som kommer fra andre dele af landet. I nogle tilfælde betyder det, at kunderne ikke har mulighed for at være fysisk til stede i butikken når en slutseddel skal underskrives.

Før i tiden printede vi altid slutsedlen ud, kiggede den igennem og scannede den ind igen til kunden. Herefter skulle kunden så også printe slutsedlen ud, skrive den under og scanne den ind igen. Det var en besværlig og tidskrævende proces at få afsluttet en handel.

Med digital underskrift fra Visma Addo er vores processer optimerede. Slutsedlerne kommer hurtigere afsted til underskrift, hvilket betyder, at bilhandlerne afsluttes mere effektivt til gavn for både os og vores kunder.

Digital bilhandel med NemID

Her hos Autopunkt har vi valgt, at kunderne skal underskrive deres kontrakter med NemID. Det giver os en større tryghed i bilhandlen, når kunderne verificerer deres underskrift. Samtidig giver det også kunderne en større tryghed, når handlen foregår på en professionel og sikker måde.

Både medarbejdere og kunder har taget positivt imod Visma Addo. Vores medarbejdere oplever en forenklet arbejdsproces, hvor flere tidskrævende trin er gjort lettere.

Vi er overordnet meget tilfredse med Visma Addo.

Vores udbytte af Visma Addo

Med Visma Addo oplever vi:

  • En mere effektiv bilhandel 
  • Optimerede arbejdsprocesser
  • Større tryghed og sikkerhed 

Om Autopunkt

Autopunkt.dk A/S har eksisteret på det danske marked siden 2008 og har udviklet sig mod en god markedsposition med kerneværdier som tillid, ærlighed, gode priser og top kvalitets biler.

Kom i gang med Visma Addo nu

- vi giver de første 10 credits gratis

Kontakt Visma Addo

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter mere information om, hvad digital underskrift kan gøre for dig og dine ansatte? Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.