Hos Bird & Bird optimerer vi det ofte tidskrævende arbejde med at indhente underskrifter fra klienter med digital underskrift fra Visma Addo.

testJesper Langemark
Managing Partner
Bird & Bird

 

Vi effektiviserer vores forretning ved at tilbyde klienterne en enkel og nem måde at underskrive aftaler digitalt. Klienterne kan således underskrive kontrakter, aftaler, årsregnskaber, protokoller eller lignende med digital underskrift, på det medie de foretrækker, og når de har tid.

Vi når ud til klienten på udlandsrejsen

Visma Addo når ud til alle, både den travle klient på udlandsrejse eller de mange medlemmer af en bestyrelse. Med Visma Addo til rådighed indhenter vi underskrifter digitalt, hurtigt, nemt og frem for alt professionelt. Effektivt for både os og vores klienter.

Vi sparer administrativ tid

Visma Addo understøtter hele underskriftsforløbet og håndterer udsendelser, påmindelser og afslutningsvis distribution af de underskrevne dokumenter. Dermed sparer vi hos Bird & Bird meget administrativ tid.

Vores udbytte af Visma Addo

Med Visma Addo:

  • når vi ud alle vores klienter nemt og hurtigt
  • er processen blevet hurtigere, effektiv og mere professionel
  • har vi reduceret manuelt og administrativt arbejde

Om Bird & Bird

Bird & Bird er et globalt advokatfirma, som i 2015 omfattede klienter fra mere end 118 lande, og som beskæftiger mere end 1.000 juridiske rådgivere.

Kontakt Visma Addo

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter mere information om, hvad digital underskrift kan gøre for dig og dine ansatte? Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.