Boligselskabet Sjælland

Prøv Visma Addo gratis nu

Hos Boligselskabet Sjælland oplever vi nu, at underskrivningsprocessen for ansættelseskontrakter er afsluttet inden for et par timer i stedet for flere dage

LotteLotte Helt
HR-partner
Boligselskabet Sjælland

Optimeret ansættelsesproces

Efter vi begyndte at anvende digitale underskrifter er vores arbejde med ansættelseskontrakter blevet meget nemmere. Før skulle vi sende ansættelseskontrakter som pdf, nye ansøgere skulle selv printe, skrive under og scanne kontrakten tilbage. Ligeledes skulle vi gemme kontrakterne på et drev og manuelt holde styr på hvilke ansøgere der manglede at skrive under. Der kunne gå op til flere dage før en underskrift var indhentet. Nu tager det kun få timer, og alt foregår automatisk.

Vores nye medarbejdere får en bedre oplevelse

Visma Addo har bevist sit værd og gjort vores arbejdsgang meget hurtigere og effektiv. Visma Addo fungerer optimalt hver gang, vi sender en kontrakt til underskrift, og har gjort det siden vi prøvede servicen første gang. Det er intuitivt, nemt at bruge og hver ansættelseskontrakt kan tilpasses den enkelte medarbejder.

Vi valgte Visma og har ikke fortrudt

Det var nemt for os at vælge Visma. Vi kontaktede Lars Nygaard, fik en uddybende snak og fik de første ti credits gratis. Vi sendte første kontrakt afsted til underskrift, og efterfølgende var der ingen tvivl omkring vores begejstring. Hvis vi skal give en score fra 1-5, vil vi give 5.

Vores udbytte af Visma Addo

Med Visma Addo:

  • kommer underskrifter hurtigere i hus
  • er vores arbejdsgang blevet mere effektiv
  • er det blevet nemmere for vores ansøgere

Om Boligselskabet Sjælland

Boligselskabet Sjælland blev i 2007 skabt som en fusion mellem en række sjællandske boligselskaber med rødder tilbage til 1899, og er i dag blandt Danmarks seks største boligselskaber. De er et non-profit almennyttigt boligselskab, som ejer og drifter boliger og har hovedfokus på sine beboere og andre kunder.

Kontakt Visma Addo

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter mere information om, hvad digital underskrift kan gøre for dig og dine ansatte? Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.