Danmarks Apotekerforening

Prøv Visma Addo gratis nu

Med Visma Addo undgår vi fejl forårsaget af manuel indtastning og ulæselig håndskrift

Søren HellenerSøren Hellener
Chefkonsulent
Danmarks Apotekerforening

Vi har lettet vores ansættelsesproces

Vi har fået et website bygget på Visma Addo Enterprise. Med 220 medlemmer og 5.700 medarbejdere var det førhen et stort arbejde for både os i Apotekerforening samt de ansatte hos de enkelte apoteker, når vi skulle ansætte nye medarbejdere. Det var en arbejdsproces med meget kommunikation mellem vores administration og de enkelte apoteker. Nu er processen blevet betragtelig lettere.

Nu ser vi færre fejl

For at reducere manuelle arbejdsprocesser og eliminere fejl anskaffede vi i Danmarks Apotekerforening et dynamisk selvbetjeningswebsite, der er bygget på Visma Addo Enterprise. I vores nye webløsning vælger apotekeren den ønskede aftale eller kontrakt, udfylder den og sender den til digital underskrift hos medarbejderen.

De digitale aftaler og kontrakter sparer os tid

I dag med selvbetjeningswebsitet og digital underskrift, udfylder apotekeren aftalen eller kontrakten og trykker send. Visma Addo danner et dokument, som automatisk sendes til digital underskrift hos medarbejderen, som derefter underskriver med NemID. Når medarbejderen har skrevet under digitalt, sendes dokumentet til begge parter, samt retur til Apotekerforeningens backend system for videre behandling.

 

Vores udbytte af Visma Addo

Med Visma Addo:

  • reducerer vi de manuelle processer
  • eliminerer vi fejl
  • har vi optimeret processen for underskrifter af aftaler

Om Danmarks Apotekerforening

Danmarks Apotekerforening har 213 medlemmer, som beskæftiger cirka 5.600 medarbejdere på apotekerne.

Kontakt Visma Addo

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter mere information om, hvad digital underskrift kan gøre for dig og dine ansatte? Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.