Digital underskrift i ejendoms-administrationen

Let din administration

Med digital underskrift fra Visma Addo får du struktur, overblik og en lettere arbejdsproces, når du skal indhente underskrifter på lejekontrakter, regnskaber, overdragelsesaftaler, referater osv.

Og du kan nemt og enkelt tilføje flere underskrivere til det samme dokument.

Prøv med det samme

Gør Visma Addo til en del af den daglige ejendomsadministration

Let administrationsarbejdet på boligkontoret ved at benytte digital underskrift i din ejendomsadministration.

I får

 • Hurtig underskrift på elektroniske dokumenter
 • Lettere arbejdsproces
 • Automatiske påmindelser til underskrivere
 • Digital underskrift fra flere underskrivere på én gang
 • Selvbetjeningskoncept uden tung installation
 • Lettere elektronisk arkivering
 • Markedets billigste løsning
 • Spar tid og ressourcer

Nemmere ejendomsadministration

Digitaliser underskrivningsprocessen og spar tid, når du skal indhente underskrifter fra alle parter.

I ejendomsadministration går meget af tiden med at printe, kuvertere, udsende, vente, modtage, scanne og efterfølgende arkivere de underskrevne dokumenter. Ved at benytte digital underskrift kan du lette ejendomsadministrationen for denne tunge proces.

Gennem Visma Addo kan du udsende boligadministrationens referater, aftaler og kontrakter til digital underskrift - sådan letter Visma Addo den daglige ejendomsadministration.

Læs mere om Visma Addos smarte funktioner

Få underskrevet dokumentet i løbet af få minutter

Det kan være en stor tidsrøver at sende dokumenter til underskrift så som, godkendelse af referater, underskrifter på overdragelser, lejekontrakter osv.

Med Visma Addo kan du fange beboere og bestyrelsesmedlemmer, hvor end de befinder sig og få et digitalt underskrevet dokument retur i løbet af få minutter. Alle parter kan altså underskrive, selvom de er på forretningsrejse, på ferie, eller sidder i venteværelset hos lægen. Det eneste det kræver er at modtageren har adgang sin smartphone, tablet eller computer. Når dokumentet har fået en digital underskrift modtager alle parter en underskrevet kopi på mail.

Prøv Visma Addo gratis

Spar på de administrative omkostninger med Visma Addo

Med digital underskrift optimerer og effektiviserer du dine systemer og arbejdsprocesser. At indhente underskrifter på traditionelle vis, er en tidskrævende proces for alle parter involveret.

Printere og scannere er ikke noget der findes i alle hjem, hvorfor en simpel underskrift udført på traditionel vis, med pen og papir, hurtigt kan blive en besværlig proces. Ved at digitalisere underskriftsprocessen kan du frigive tid og ressourcer, som kan bruges andre steder. Derfor gavner Visma Addo både din ejendomsadministration, mens alle modtagere får en bedre og hurtigere service.

Sikker proces og dokumentation

Digital underskrift med Visma Addo er ligeså juridisk gyldig som hvis dokumenterne blev underskrevet på traditionel vis.

Visma Addo understøtter digital underskrift med:

 • NemID
 • Fingeren (trykfølsom skærm på smartphone/tablet)
 • Mus (PC/Mac)

Modtageren kan derfor underskrive digitalt, hvis de sidder foran computeren, men også hvis de er på farten, så længe de har deres smartphone på dem.

Automatiske påmindelser

Skulle en modtager glemme at underskrive et dokument sørger Visma Addo automatisk for at sende en påmindelse ud. Du skal derfor ikke bruge unødig tid og ressourcer på at skabe et overblik over, hvem der har underskrevet og hvem der mangler – det håndterer Visma Addo.

Når dokumentet er underskrevet modtager alle parter en elektronisk kopi og du kan arkivere dokumentet direkte i dit sags- og dokumenthåndteringssystem. Med digital underskrift optimerer du processen og gør underskrifthåndtering hurtig og nem for både dig, og dine kunder.

Prøv Visma Addo gratis

Digital underskrift fra flere underskrivere

Ofte skal der indhentes underskrift fra flere underskrivere, når der skal underskrives lejekontrakter, referater eller regnskaber.

Visma Addo gør denne proces enkel og smart. Som afsender kan du nemt få en digital underskrift fra flere underskrivere på samme dokument. Du kan selv vælge om du ønsker dine referater, lejekontrakten og regnskaber underskrevet i en bestemt eller vilkårlig rækkefølge.

Når alle har modtaget og underskrevet dokumentet digitalt, udsendes der automatisk en elektronisk kopi til alle parter.

Digital underskrift sparer dig derfor både den tid og penge, der før ville være brugt på manuel underskrifthåndtering og udsendelse af post.

Digital underskift på flere dokumenter

I forbimdelse med ejendomsadministration, er det ikke ualmindeligt at beboere eller bestyrelsesmedlemmer skal underskrive flere dokumenter ad gangen. Når du sender til digital underskrift gennem Visma Addo kan du hurtigt og enkelt tilføje alle relevante dokumenter og krydse af, hvilke der skal underskrives og hvilke der blot er bilag.

Tilføj digitale bilag med et enkelt klik

Visma Addo holder styr på alle bilag i forbindelse med underskrivning af fx årsregnskaber. I vores selvbetjeningsservice kan du med et enkelt klik tilføje digitale dokumenter – også dem, der ikke skal underskrives.

Prøv Visma Addo med det samme

- vi giver de første 10 credits gratis

Integrér digital underskrift i dine digitale arbejdsgange

Integration til sags- og dokumenthåndteringssystemer

Få en mere flydende og 100% digital oplevelse ved at integrere Visma Addo Enterprise til dit elektroniske sags- og dokumenthåndteringssystem. Dermed kan du udsende dokumenter til digital underskrift direkte fra dit foretrukne system.

Vi laver også integration til Visma Case, der er Vismas eget elektroniske sags- og dokumenthåndteringssystem.

Læs mere om dine muligheder med Visma Case

Integration til ejendomsadministrationens it-system

Med Visma Addo Enterprise får du en skræddersyet løsning til digital underskrift af boligkontorets dokumenter.

Løsningen bliver en integreret del af dit eksisterende it-systemer. Visma Addo Enterprise er en digital underskriftsløsning, der kan integreres i fx dit økonomi- eller dokumenthåndteringssystem.

Kontakt os for at høre mere om Visma Addo Enterprise og hvordan vi kan hjælpe din ejendomsadministration med en skræddersyet integration.

Lars Nygaard
Business Manager
lars.nygaard@visma.com
Telefon: 21 28 10 77

Kontakt os

Er du nysgerrig efter mere information om hvad Visma Addo kan gøre for dig? Eller ønsker du at prøve servicen allerede i dag? 

Prøv det gratis - eller kontakt Lars eller Jesper.

 

Lars Nygaard
Business Manager
lars.nygaard@visma.com
Telefon: 21 28 10 77

Jesper Drustrup
Direktør
jesper.drustrup@visma.com
Telefon: 25 24 21 00

Du er også meget velkommen til at sende dine spørgsmål, eller andre henvendelser, til os. Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.