Digital underskrift for forsikringsselskaber

Spar tid og giv dine kunder bedre service

Prøv gratis

Få gladere kunder, flere salg og færre administrative omkostninger med Visma Addo.

Med digital underskrift fra Visma Addo behøver du ikke længere at lede efter blanketter du overfyldte reoler, eller at bruge tid og ressourcer på at sende papirer frem og tilbage til kunden, rykke for underskrifter eller genindtaste oplysninger.

Ved at indføre digital underskrift med Visma Addo vil du opleve en langt hurtigere ekspeditionstid. Et kendt problem for forsikringsselskaber er, at underskrevne dokumenter ofte, er rigtig lang tid om at komme retur, eller aldrig kommer retur.

Med Visma Addo kan de underskrevne dokumenter være returneret mens du stadig har kunden i røret, og dine kunder vil have oplevelsen af at have fået en god service.

  • Giv bedre og hurtigere service for dine forsikringskunder
  • Spar de administrative omkostninger
  • Mere tid som dine ressourcer kan bruges på mere værdiskabende arbejde
  • Øge dit salg af forsikringer

Skab mere værdi for dine forsikringskunder og dig selv

Via Visma Addo selvbetjening kan du udsende tilbud på forsikringer til digital underskrift hos dine kunder. Lad os for eksempel antage, at du taler med en af dine kunder over telefonen og vedkommende ønsker at tegne en ny indboforsikring, bilforsikring eller familieforsikring.

Som medarbejder udfylder du den nye blanket med aftalte dækningsgrader mv. og sender derefter dokumentet til digital underskrift gennem Visma Addo.

Kunden modtager med det samme en SMS eller E-mail med linket til dokumentet og kan underskrive eksempelvis forsikringer med det samme, på telefonen, tablet, med NemID, eller med musen på PC. Når kunden har underskrevet dokumentet, modtager du som selskab, samt kunden en kopi af den underskrevne forsikring på mail, som herefter kan arkiveres digitalt.

Med digital underskrift kan du dermed lukke nytegnede forsikringer hurtigere og give dine kunder en langt bedre service.

Luk flere forsikringssalg med digital underskrift

Ofte har forsikringsselskaber det problem at nyoprettede forsikringer aldrig bliver sendt retur i underskrevet stand af kunden. Med digital underskrift har du muligheden for at få en nytegnet forsikring i hus på et par minutter. Du kan lukke salg mens du stadig har kunden i røret.

Desuden viser vores cases, at man kan øge svarraten med op til 30 % ved at sende dokumenter til digital underskrift.

Har du større og mere avancerede behov?

Visma Addo til forsikringsbranchen har åbent API, hvilket betyder, at du kan koble dit foretrukne forretningssystem sammen med Visma Addo, så du kan sende dokumenter til digital underskrift direkte fra dit foretrukne system og efterfølgende arkivere oplysninger i samme system.

Vi kan også lave integrationen for dig, da vi har en række standardintegrationer, og ellers kan vi hjælpe dig med integrationer:

  • Integration til e-Boks
  • Integration til CRM-systemer, som Microsoft Dynamics og SuperOffice
  • Integration til tredjepartsløsninger
  • Integration til ERP-systemer
  • Integration til dit sags-og dokumenthåndteringssystem, herunder Vismas eget system Visma Case

Visma Addo er lige så gyldig og sikker som en traditionel underskrift på papir

Digital underskrift er nøjagtig lige så gyldig som hvis dokumentet var blevet underskrevet med pen på papir. Bevissikkerheden er endda større end aftaler på papir, da Visma Addo har et transaktionsoverblik.

På transaktionsoverblikket har du mulighed for, at se en historik over de dokumenter du har sendt til digital underskrift og om transaktionen er afsluttet - altså om dokumentet er blevet underskrevet. Er der flere parter, der skal underskrive det samme dokument, kan du også se hvem af parterne, der har underskrevet og hvem der mangler.

Sikker løsning til forsikringsselskaber

Alle transaktioner foretaget gennem Visma Addo foregår via en krypteret forbindelse, så ingen personfølsomme oplysninger er i fare eller tilgængelige for andre.

Ligeledes bliver dokumenterne kun gemt i Visma Addo i 10 dage, hvorefter de af sikkerhedsmæssige hensyn bliver slettet automatisk. Men da alle parter får tilsendt det underskrevne dokument via mail, er man altid sikker på, at alle relevante parter er i besiddelse af det underskrevne dokument.

Læs mere om sikkerhed og gyldighed

Brancher hvor Visma Addo sikrer bedre service

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334