Hos Givskud Zoo ansætter vi hvert år op mod 200 nye medarbejdere. Visma Addo har hjulpet os til at digitalisere processen.

Britta ScholzBritta Scholz
Administration og IT 
Givskud Zoo

Digital ansættelse af sæsonpersonale  

I Givskud Zoo ansætter vi hvert år op mod 200 nye medarbejdere i forbindelse med sæsonåbningen af vores park. Ansættelseskontrakternetidligere i en mappe, som i princippet kunne læses af alle, der kom ind på de respektive kontorer. Den personlige datasikkerhed var derved ikke særlig stor - dog behandlede vores ansatte dokumenterne med stor omtanke.

I dag er det vores mål, at digitalisere alle processer omkring persondata - også underskrivning af kontrakterne. Visma Addo tilbyder en nem og overskuelig platform til dette formål.

Flere unge læser kontrakten

Efter vi er begyndt at sende vores ansættelseskontrakter gennem Visma Addo, oplever vi, at de unge medarbejdere læser deres kontrakter mere grundigt, end de gjorde, da de fik en fysisk kontrakt. Dermed har de unge taget godt imod den digitale underskrift.

Vores udbytte af Visma Addo

  • Digitaliseret ansættelsesproces 
  • Sikker opbevaring af ansættelsesdokumenter
  • Medarbejderen har en digital kontrakt til eget brug

Om Givskud Zoo

I snart 50 år har GIVSKUD ZOO formidlet viden og gode dyreoplevelser til sine gæster. GIVSKUD ZOO startede i 1969, og siden da er dyrebestanden vokset, og i dag huser parken ca. 50 forskellige dyrearter. I 1989 blev parken statsanerkendt, og GIVSKUD ZOO er nu en moderne zoo med de forpligtelser, der følger med. Formidling og undervisning, bevarelse af truede dyrearter og forskning er de grundliggende formål for GIVSKUD ZOO i dag.

Kom i gang med Visma Addo nu

- vi giver de første 10 credits gratis

Kontakt Visma Addo

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter mere information om, hvad digital underskrift kan gøre for dig og dine ansatte? Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.