Digital underskrift til HR-afdelingen

Elektronisk underskrift gør det lettere for alle parter

Prøv gratis

Fordele med digital underskrift i HR-afdelingen

Elektronisk underskrift i HR-processer gør det ikke kun nemmere for HR-medarbejderen. Både medarbejdere og nyansatte vil nyde godt af, hurtigt og nemt at kunne underskrive dokumenter sendt fra HR-afdelingen.

  • Giv medarbejdere og den nyansatte en god og professionel oplevelse
  • Få en underskrift retur i løbet af få minutter
  • Spar tid og penge med en 100% digital proces
  • Kom hurtigt i gang – ingen tidskrævende installation
  • Øg sikkerhed og dokumentation
  • Undgå forsinkelser

Digital sikkerhed i HR

Størstedelen af de processer en HR-professionel beskæftiger sig med involverer indhentning af underskrifter på diverse dokumenter. Dokumenterne kan indeholde følsomme informationer, som skal behandles korrekt og sikkert.

Med Visma Addo sender du ingen personfølsomme data i klartekst og lever fuldt op til GDPR. Selve dokumenterne gemmes ikke, men alle transaktioner og handlinger i Visma Addo logges og kan altid dokumenteres.

Læs mere om sikkerhed i Visma Addo

Visma Addo til HR

Er du på udkig efter den helt rigtige signeringsløsning til ansættelseskontrakter og andre dokumenter? Bliv her klogere på, hvorfor du skal vælge Visma Addo.

Elektronisk underskrift til HR

1. Send kontrakten til modtageren.

2. Kontrakten underskrives på smartphone, tablet eller computer.

3. Få den underskrevne kontrakt retur, klar til digital arkivering.

Giv din HR-medarbejder mere tid til at skabe værdi

Med elektronisk underskrift til HR-afdelingen sætter du skub i processerne, når der skal indhentes underskrifter på fx ansættelseskontrakter, tillæg, lønallonger mfl.

Gør HR til en forretningsdrevet og strategisk partner

I dag, hvor HR-faget bevæger sig fra at være en stabsfunktion til at være forretningsdrevet og strategisk HR-partner i virksomheden, bliver digitalisering og automatisering et vigtigt element, for at minimere det administrative tidsforbrug og skabe tid til de HR opgaver, der skaber værdi i forretningen.

Eliminer de tidskrævende manuelle processer med at printer, udsende, kuvertere, modtage og scanne dokumenter, og HR-afdelingen fokusere på det arbejde, der gør en forskel.

”Vi fik en løsning bygget på Visma Addo, men udviklet specielt til vores rekrutteringsforløb. Nu får vi alle de vigtige oplysninger retur i én samlet fil, og kan indlæse det hele i vores systemer på en brøkdel af den tid, som vi tidligere brugte på at indtaste oplysningerne manuelt.”

Jesper H. Jensen
HR-chef
Fårup Sommerland

Visma Addo som integreret løsning

Visma Addo kan integreres direkte i dit HR-system eller lignende med en Visma Addo Enterprise-løsning. Med en integreret løsning kan du indhente elektroniske underskrifter direkte fra de forretningssystemer du dagligt benytter.

Kontakt os for at høre om integrationsmuligheder

Visma Addo som selvbetjeningskoncept

Visma Addo som selvbetjeningskoncept giver fleksibilitet og kræver ingen installation eller integration til dine egne forretningssystemer. Du kan selvbetjene dig direkte via vores Visma Addo selvbetjeningsportal, eller sende dokumenter direkte til elektronisk underskrift via Addo Print fra fx Word, Excel eller Outlook.

Se de forskellige funktioner

Brancher hvor Visma Addo sikrer bedre service

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334