Digital underskrift til inkasso

Gør det lettere og hurtigere for alle parter

Prøv gratis

Visma Addo gør det lettere for debitor at betale sin gæld, og sparer dig for de administrative omkostninger forbundet med at indhente underskrifter.

Visma Addo er et digitalt redskab til udsendelse og digital underskrift af dine dokumenter. Spar de ansatte for de manuelle arbejdsgange og yd på samme tid en bedre og mere effektiv service over for dine kunder.

  • Få skylderklæringen og afdragelsesaftaler hurtigere retur
  • Hurtigere inddrivelse
  • Indgå aftaler nemt, hurtigt og enkelt
  • Spar tid og penge på forsendelse og administrativt arbejde
  • Udsend rykkere automatisk

Hurtigere og billigere inddrivelse af gæld med digital underskrift

Gør det lettere for debitor at betale sin gæld

For at opnå en effektiv inddrivelse, kræver det, at debitor underskriver og returnerer et frivilligt forlig og erkender sin gæld hurtigst muligt. Et frivilligt forlig er første skridt på vejen til at betale sin gæld, og derfor skal det være let og overskueligt for debitor at returnere en underskrevet skylderklæring.

Overskuelig afdragsordning for skyldnere

For mange skyldnere kan det ligeledes være en omfattende opgave, at få underskrevet og efterfølgende postet en afdragsordning. Få aftalen hurtigere i hus ved at udsende aftaledokumenter til digital underskrift med Visma Addo.

Ved at udsende dine aftaler digitalt bliver der kortere fra tanke til handling. Når underskrivningen gøres digital, kan en betalingsvillig debitor underskrive og returnere afdragsordningen så snart den modtages.

Let arbejdet med digital underskrift

I en inkassovirksomhed går meget af tiden med postering og løbende udsendelse af rykkere. Ved at bruge Visma Addo kan alle aftaler sendes digitalt. Sådan slipper inkassomedarbejdere for det manuelle arbejde, der er forbundet med at oprette forlig og sende dokumenter frem og tilbage.

Desuden udsendes der automatisk en påmindelse til debitor, hvis aftalen ikke underskrives digitalt. Derfor undgår medarbejdere at bruge unødigt tid på at holde styr på, hvem der har underskrevet og hvem der mangler - Visma Addo klarer det automatisk.

Billigere inddrivelse af tilgodehavende

For nogle kreditorer kan det ikke svare sig at inddrive gæld, fordi det er en omstændig og dyr proces. For at det skal kunne betale sig kræver det, at du har en effektiv indrivelsesproces hele vejen igennem.

Visma Addo sparer dig for forsendelse, samt en række administrative opgaver. Derfor bliver det billigere og hurtigere at inddrive gæld. Med digital underskrift kan du derfor holde kreditors udgift til inddrivelse på et niveau, der stemmer overens med din arbejdsindsats.

Nem og hurtig integration direkte til dit it-system

Visma Addo er først og fremmest en selvbetjeningsløsning til digital underskrift, som I kan begynde at bruge allerede i dag.

Men i inkassovirksomheden vil der ofte være behov for et system, der spiller sammen med den eksisterende digitale debitorstyring. Derfor tilbyder vi naturligvis også digital underskrift som integrationsløsning.

Med en integrationsløsning kan I sende dokumenter direkte til digital signering fra dit foretrukne system.

Kontakt os for at høre om mulighederne

Brancher hvor Visma Addo sikrer bedre service

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334