Digital underskrift til inkasso

Digital underskrift til inkassofirmaer

Visma Addo er et digitalt redskab til udsendelse og digital underskrift af dine dokumenter. Visma Addo gør det lettere for debitor at betale sin gæld, og sparer dig for de administrative omkostninger forbundet med at indhente underskrifter. Spar de ansatte for de manuelle arbejdsgange og yd på samme tid en bedre og mere effektiv service over for dine kunder.

Læs mere om fordelene ved digital underskrift til inkasso

Med digital underskrift til din inkassovirksomhed får du følgende fordele

  • Få skylderklæringen og afdragelsesaftaler hurtigere retur
  • Hurtigere inddrivelse
  • Indgå aftaler nemt, hurtigt og enkelt
  • Spare tid og penge på forsendelse og administrativt arbejde
  • Udsende automatiske rykkere

Prøv digital underskrift til inkasso gratis

Hurtigere og billigere inddrivelse af gæld med digital underskrift

 Gør det lettere for debitor at betale sin gæld

For at opnå en effektiv inddrivelse, kræver det, at debitor underskriver og returnerer et frivilligt forlig og erkender sin gæld hurtigst muligt. Et frivilligt forlig er første skridt på vejen til at betale sin gæld, og derfor skal det være let og overskueligt for debitor at returnere en underskrevet skylderklæring.

 Overskuelig afdragsordning for skyldnere

For mange skyldnere kan det ligeledes være en omfattende opgave, at få underskrevet og efterfølgende postet en afdragsordning. Få aftalen hurtigere i hus ved at udsende aftaledokumenter til digital underskrift med Visma Addo.

Ved at udsende dine aftaler digitalt bliver der kortere fra tanke til handling. Når underskrivningen gøres digital, kan en betalingsvillig debitor underskrive og returnere afdragsordningen så snart den modtages.

 Let arbejdet med digital underskrift

I en inkassovirksomhed går meget af tiden med postering og løbende udsendelse af rykkere. Ved at bruge Visma Addo kan alle aftaler sendes digitalt. Sådan slipper inkassomedarbejdere for det manuller arbejde, der er forbundet med at oprette forlig og sende dokumenter frem og tilbage.

Desuden udsendes der automatisk en påmindelse til debitor, hvis aftalen ikke underskrives digitalt. Derfor undgår medarbejdere at bruge unødigt tid på at holde styr på, hvem der har underskrevet og hvem der mangler - Visma Addo klarer det automatisk.

 Billigere inddrivelse af tilgodehavende

For nogle kreditorer kan det ikke svare sig at inddrive gæld, fordi det er en omstændig og dyr proces. For at det skal kunne betale sig kræver det, at du har en effektiv indrivelsesproces hele vejen igennem.

Visma Addo sparer dig for forsendelse, samt en række administrative opgaver. Derfor bliver det billigere og hurtigere at inddrive gæld. Med digital underskrift kan du derfor holde kreditors udgift til inddrivelse på et niveau, der stemmer overens med din arbejdsindsats.

Nem og hurtig integration direkte til dit it-system 

Visma Addo er først og fremmest en selvbetjeningsløsning til digital underskrift, som I kan begynde at bruge allerede i dag.

Men i inkassovirksomheden vil der ofte være behov for et system, der spiller sammen med den eksisterende digitale debitorstyring. Derfor tilbyder vi naturligvis også digital underskrift som integrationsløsning.

Med Visma Addo Enterprise kan I sende dokumenter direkte til digital signering fra dit foretrukne system.

Læs om Visma Addo Enterprise

Prøv Visma Addo nu

- vi giver de første underskrifter gratis

Kontakt os

Er du nysgerrig efter mere information om hvad Visma Addo kan gøre for dig? Eller ønsker du at prøve servicen allerede i dag? 

Prøv det gratis - eller kontakt Lars eller Jesper.

 

Lars Nygaard
Business Manager
lars.nygaard@visma.com
Telefon: 21 28 10 77

Jesper Drustrup
Direktør
jesper.drustrup@visma.com
Telefon: 25 24 21 00

Du er også meget velkommen til at sende dine spørgsmål, eller andre henvendelser, til os. Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.