Med digital underskrift fra Visma Addo hjælper vi vores kunder med at forenkle arbejdsgange og skabe sikkerhed for persondata.

Carina SalmonKarsten Jørgensen
CEO
INNOMATE a/s

Visma Addo som integration til INNOMATE HR

INNOMATE er en software-virksomhed, som leverer HR-løsninger i skyen. Som en del af vores løsninger benytter vi Visma Addo som digital signeringsmetode. Man kan derfor sige, at vi tilbyder Visma Addo som en service til vores kunder, gennem vores egen løsning INNOMATE HR. Derudover bruger vi også digital underskrift fra Visma Addo internt i virksomheden, både når vi indgår i kundeaftaler og selvfølgelig også i forbindelse med personaledokumenter.

Forenklet og sikker proces

Før vi fik digital underskrift fra Visma Addo var det en tung proces at skulle indgå en aftale mellem to parter. Den administrative del af signeringen var tidskrævende, og det var svært at holde snor i, hvor et dokument var henne i processen.

Med Visma Addo har vi fået en enstrenget løsning, hvor man kan følge dokumenterne fra start til slut. Derudover undgår man at have dokumenter med personfølsomme data til at ligge og flyde, fordi alt er digitaliseret og beskyttet - både i signeringsdelen og i vores øvrige system.

Et godt udviklingssamarbejde

Da vi valgte Visma Addo var det afgørende for os, at vi fik en løsning, som vi kunne integrere i vores egen HR-løsning. Vi har været meget tilfredse med Visma Addo, og vi synes, at løsningen har været nem at arbejde med. Da vi lavede integrationen, stødte vi på nogle begrænsninger, som Visma har været gode til at samle op på. Derfor oplever jeg også, at det fungerer som et godt udviklingssamarbejde.

Vores udbytte af Visma Addo

Med Visma Addo oplever vi:

  • En forenklet og mere sikker signeringsproces
  • Mindre administrativt arbejde
  • Mulighed for integration og udviklingssamarbejde
  • En nem og intuitiv løsning

Om INNOMATE a/s

Med en stærk kombination af kompetencer indenfor HR og softwareudvikling leverer INNOMATE a/s HR-løsninger, der hjælper virksomheder med at optimere og professionalisere deres HR-processer på helt nye måder.

Kom i gang med Visma Addo nu

- vi giver de første 10 credits gratis

Kontakt Visma Addo

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter mere information om, hvad digital underskrift kan gøre for dig og dine ansatte? Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.