Visma Addo giver os en tryg håndtering af kundernes kontrakter og optimerer samtidig vores administrative processer.  

Carina SalmonRisenga Manghezi
CEO
Liisabike

Vi oplever større tryghed i underskriftsprocessen

I vores forretning har vi i mange år solgt Christiania cykler. Da vi også begyndte at lease cyklerne ud havde vi brug for et mere effektivt system, hvor kunderne kunne underskrive en kontrakt og verificere hvem de var.

Før var hele processen manuel, hvor kontrakten blev sendt til kunden på mail og så kunne den printes ud og underskrives i butikken, når vedkommende hentede sin cykel. Vi synes det var en besværlig proces og vi havde følelsen af, at hvis nogen havde lyst til at svindle os, så ville det være ret nemt at gøre.

Med Visma Addo er hele underskriftsprocessen elektronisk. Da kunderne verificerer dem selv med NemID føler vi os mindre udsat for svindel og samtidig giver systemet os en tryg håndtering af kundernes kontrakter.

Troværdigt produkt og nemt at bruge

Både kunder og medarbejdere har taget godt imod digital underskrift fra Visma Addo. Kunderne finder det meget naturligt at underskrive digitalt og oplever samtidig at processen foregår mere gnidningsfrit.

Vi ser digital underskrift fra Visma Addo som et troværdigt produkt, der er nemt at bruge. Det giver vores forretning en form for troværdighed, og en beskyttelse mod svindel. På en skala fra 1 til 10 ville vi give produktet et sted mellem 8 og 9, da vi er meget tilfredse, og ikke har haft nogen problemer med det.

Vores udbytte af Visma Addo

Med Visma Addo oplever vi:

  • Større beskyttelse mod svindel
  • Større tryghed i håndteringen af kontrakter
  • Tilfredse kunder og medarbejdere
  • Mere gnidningsfri proces
  • Optimering af administrative opgaver

Om Liisabike

Liisabike er en virksomhed der leaser christiania-cykler. Virksomheden blev stiftet i år 2016 og har på nuværende tidspunkt 3 dedikerede medarbejdere. Liisabike er en ny og bekymringsfri måde at have ladcykel på. 

Kom i gang med Visma Addo nu

- vi giver de første 10 credits gratis

Kontakt Visma Addo

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter mere information om, hvad digital underskrift kan gøre for dig og dine ansatte? Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.