Midtjysk Revision

Prøv Visma Addo gratis nu

Efter vi hos Midtjysk Revision er begyndt at bruge Visma Addo har vi oplevet positiv respons fra vores kunder.

testHenrik Hedegaard
Registreret revisor
Midtjysk Revision

Vi bruger mindre tid på at indhente underskrifter

Før Visma Addo var processen for indhentelse af underskrifter meget tidskrævende og administrativ tung. Vi scannede årsregnskaber og erklæringer frem og tilbage til kunden for at få underskrifter, kunden skulle så printe regnskaberne ud, skrive under og scanne det tilbage. Det var langvarig proces, og vi oplevede tit meget besvær med at få underskrifterne retur. Med Visma Addo er processen blevet optimeret gevaldigt. Hele processen foregår nu digitalt, og vores kunder kan nemt underskrive med NemID.

Brugervenlig service til glæde for vores kunder

Efter vi er begyndt at bruge Visma Addo har vi oplevet positiv respons fra vores kunder. Servicen er meget brugervenlig og nem at tilgå for alle parter. Vi har stadig kunder som ønsker at underskrive på den gammeldags måde, og derfor lader vi det være op til kunden at bestemme, hvad de har lyst til. Visma Addo har i hvert fald skabt meget værdi i vores forretning, og vi vil bestemt fortsætte med at bruge servicen til både årsregnskaber, dokumenter og aftaler.

Vi er fuldt ud tilfredse med Visma Addo og giver produktet topkarakter.

Vores udbytte af Visma Addo

Med Visma Addo

  • kan vi nemt indhente underskrifter
  • er processen blevet hurtig og effektiv
  • sparer vi tid og penge
  • oplever vores kunder bedre service

Om Midtjysk Revision

Midtjysk Revision er et registreret revisionsfirma med kunder i hele Jylland, men hovedsageligt er de revisorer og rådgivere for kunder i Skanderborg, Aarhus, Ry, Silkeborg og Horsens området.

Kontakt Visma Addo

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter mere information om, hvad digital underskrift kan gøre for dig og dine ansatte? Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.