En kollega stod med hænderne over hovedet første gang hun brugte Visma Addo, fordi hun fik en kontrakt retur fra begge parter på få timer. Det havde vi aldrig prøvet før.

Carina SalmonCarina Salmon
Business Solution Specialist
NCC

Her hos NCC er Visma en af vores leverandører, og derfor valgte vi også for nylig at gøre brug af digital underskrift fra Visma Addo i vores HR-afdeling.

Vi har optimeret ansættelsesprocessen

Før da vi skulle ansætte nye medarbejdere var processen baseret på almindelige brevpost. Kontrakten blev først sendt med intern post til vores leder, der underskrev den og sendte den tilbage til os. Herefter sendte vi kontrakten med post til den nye medarbejder, der underskrev kontrakten og sendte den retur.

Denne proces er blevet mere effektiv, da hele processen nu er digitaliseret. Før kunne vi hurtigt bruge i hvert fald 14 dage på at få den underskrevne kontrakt retur, hvor vi nu bruger måske halvanden time. Optimeringen af ansættelsesprocessen har været til stor gavn for både nye medarbejdere og for vores ansatte i HR.

Vi oplever mindre manuelt arbejde

Digital underskrift fra Visma Addo har betydet, at vi ikke længere skal bruge tid på eksempelvis at printe kontrakterne ud eller at scanne dem ind igen når vi får dem retur. Når vi får en underskreven kontrakt tilbage fra en ny medarbejder har vi den jo bare direkte inde i systemet, hvilket sparer os for en del administrativt arbejde. Ud over en lettet administrativ arbejdsbyrde er vi også glade for at kunne spare penge på papir og forsendelsesomkostninger.

Visma får positiv respons fra medarbejdere

Der er blevet taget godt imod Visma Addo her i NCC. Vi har kun oplevet positiv respons fra vores medarbejdere, når de har oplevet hvor effektivt Visma Addo er.

Vores udbytte af Visma Addo

Med Visma Addo:

  • oplever vi mindre ventetid og en hurtigere ansættelsesproces
  • sparer vi penge på papir og forsendelsesomkostninger
  • har vi mindre administrativt arbejde
  • oplever vi positiv respons fra medarbejderne

Om NCC

NCCs vision er at forny branchen og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. NCC er en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg, ejendomsudvikling og infrastruktur med en omsætning på 41,6 mia. Kr. og 16.500 medarbejdere i 2016. NCC-aktien er noteret på NASDAQ Stockholm. NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Building, NCC Property Development, NCC Industry og NCC Infrastructure.

Kom i gang med Visma Addo nu

- vi giver de første 10 credits gratis

Kontakt Visma Addo

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter mere information om, hvad digital underskrift kan gøre for dig og dine ansatte? Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.