Øg salget med digital underskrift

Luk flere salg med digital underskrift

Lad nye kunder underskrive købsaftalen digitalt, og luk salget hurtigere. Visma Addo er løsningen, der gør det muligt at få underskriften i hus i løbet af få minutter. Slut med at printe, poste og returnere.

De manuelle barrierer minimeres, så der bliver kortere fra tanke til handling for din nye kunde. Den potentielle kunde kan nu reagere mens interessen er på sit højeste. Ingen ventetid.

En digital underskrift lukker salget hurtigere, så du kan koncentrere dig om næste lead og i sidste ende lukke flere salg. Dine kunder vil opleve en gnidningsfri og bedre service, da de ikke er nødsaget til at scanne og poste dokumentet.

Eliminer den langsommelige salgsproces, ved at benytte digital underskrift til underskrivning af aftaler og kontrakter, og luk flere salg. 

Lettere salgsproces for dig og dine kunder

Få underskrevet købsaftalen, kontrakten eller tilbuddet digitalt

  • Forbedr konverteringsraten
  • Giv kunden bedre service
  • Luk flere salg hurtigere
  • Få en underskrift retur i løbet af få minutter
  • Følg op på aftaler med automatiske påmindelser
  • Spar tid og ressourcer med en 100% digital proces

 

Kom hurtigt i gang med at optimere dit salg. Visma Addo kræver ingen installation, og de første 10 mobile underskrifter er gratis.

Digitaliser salgsprocessen og luk salget hurtigere med digital underskrift

Effektiv digital salgsproces

Mange salgsafdelinger oplever, at den administrative og langsommelige proces med at indhente underskriften på en salgsaftale er en hindring for at få salget i hus. Med digital underskrift fra Visma Addo effektiviseres salgsprocessen, og du kan dermed eliminere unødige forhindringer, når du skal indhente en underskrift fra en potentiel kunde.

Så snart salgsdetaljerne er på plads, kan du sende kontrakten eller tilbuddet til underskrift hos den potentielle kunde. Salget kan lukkes på få minutter, og både du og dine kunder slipper for besværet med at printe og scanne. Salgsprocessen bliver mere effektiv, og din konverteringsrate forbedres.

Læs mere om skiftet fra manuel til digital underskriftsproces

Nå kunden på farten

Med digital underskrift fra Visma Addo modtager dine kunder dokumenter fra dig via e-mail eller SMS og underskriver digitalt med det samme. Kunderne kan underskrive uanset, hvor de befinder sig og direkte fra deres smartphones, tablets eller computere. Der er hermed færre hindringer for at salgsafdeling kan lukke et salg med det samme. Processen fra interesse til lukket salg forkortes betydeligt.

Visma Addo understøtter digital underskrift med:

  • NemID
  • Fingeren (trykfølsom skærm på smartphone/tablet)
  • Mus (PC/Mac)

Luk salget, mens du har kunden i røret

Sælger du over telefon, kan du sende aftalen digitalt til din kunde under samtalen og få en underskrevet aftale retur, inden samtalen er forbi. Kunden kan med det samme underskrive dokumentet digitalt på sin telefon, tablet eller med musen på sin computer.

Vil kunden have tænketid, udsendes der elektroniske påmindelser, så du er sikker på, at der bliver fulgt op på aftalen efter opkaldet.

Læs, hvordan Aon's kunder øgede svarprocenten med 33 % ved at bruge Visma Addo

Giv kunden hurtigere service

Det er ikke kun din konverteringsrate, der påvirkes negativt af den manuelle proces. Din kunde oplever unødvendigt besvær, som undgås med en digital signeringsløsning som Visma Addo. Processen med at indhente en underskrift fra at have printet, scannet og sendt en salgsaftale med posten, til den er modtaget retur i underskrevet stand kan nu undgås fuldstændigt.

Ved at bruge Visma Addo digitaliseres processen fra start til slut, og kunden slipper for unødig ventetid.

Når dokumentet er underskrevet, bliver der automatisk sendt et digitalt eksemplar til alle parter. Med digital underskrift gør du det nemmere for dig selv, og din kunde vil opleve at få en bedre og hurtigere service.

Øg dit salg i dag

Med Visma Addo kommer du hurtigt i gang med at bruge digital underskrift i salgsprocessen. I modsætning til andre løsninger på markedet er Visma Addo et komplet selvbetjeningskoncept og kræver ikke installation.

Ønsker du at gøre Visma Addo til en del af dit daglige salgsarbejde, kan du allerede nu oprette dig som bruger. Du får 10 gratis credits fra start, så du kvit og frit kan opleve, hvordan det hele bliver lidt lettere med digital underskrift. Find vores priser her.

Kom i gang med at sende tilbud og salgskontrakter digitalt, og luk flere salg allerede i dag.

Enterprise-løsning

Visma Addo fås også som en enterprise-løsning, der giver dig mulighed for at integrere digital underskrift med dit nuværende forretningssystem.

Læs mere om Visma Addo som integrations-løsning

Eksempler på andre brancher, hvor Visma Addo sikrer bedre service

Nordea

Kom i gang med at øge dit salg nu

- vi giver de første credits gratis

Kontakt os

Er du nysgerrig efter mere information om hvad Visma Addo kan gøre for dig? Eller ønsker du at prøve servicen allerede i dag? 

Prøv det gratis - eller kontakt Lars eller Jesper.

 

Lars Nygaard
Business Manager
lars.nygaard@visma.com
Telefon: 21 28 10 77

Jesper Drustrup
Direktør
jesper.drustrup@visma.com
Telefon: 25 24 21 00

Du er også meget velkommen til at sende dine spørgsmål, eller andre henvendelser, til os. Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.