Digital underskrift fra Visma Addo gør den administrative del af arbejdet lettere, så vi får mere tid til det kreative, det opsøgende og det skabende

Heidi SondrupHeidi Sondrup
Founder/CEO
Talks

Lettere signeringsproces

I min forretning driver jeg promotion og management for en lang række af landets bedste foredragsholdere, og hver gang jeg laver en aftale med en given arrangør, så skal der sendes en kontrakt frem. Før i tiden foregik dette ved, at vi sendte kontrakten via mail og så skulle modtageren printe den ud, læse den igennem, skrive den under, scanne den ind igen og sende den retur. Med Visma Addo er denne proces gjort meget lettere for både os og for kunderne.

Større overblik

Vi laver minimum 400 kontrakter om året, og før Visma Addo brugte vi meget tid på at holde styr på hvor langt kontrakterne var nået i signeringsprocessen. Med Visma Addo har vi nu en udførlig log over hele processen, der gør det lettere for os at skabe et overblik over kontrakterne. Samtidig kan vi bruge loggen som et værktøj til at hjælpe kunder, der sidder fast et sted i processen. Vi kan hurtigere finde ud af, hvor kunden er gået i stå, og let guide dem videre igennem systemet.

Mere tid til at skabe værdi 

Man kan sige, at der bliver mere tid til at varetage interessen for den enkelte foredragsholder, når man effektiviserer den administrative del af vores forretning. Det er ligesom hvad hele essensen i det er for os. Jo nemmere man kan gøre den administrative del, jo mere plads bliver der til det kreative, det opsøgende og det skabende.

Vores udbytte af Visma Addo

Med Visma Addo:

  • Oplever vi en mere effektiv signeringsproces
  • Har vi fået bedre overblik over de udsendte kontrakter
  • Har vi fået mere tid til at skabe værdi

Om Talks 

Talks assisterer udvalgte artister omkring liveengagementer - herunder den optimale promovering. Talks arbejder seriøst og professionelt med hver enkelt artist, altid med personligt fokus hele vejen rundt. Fra strategi til praktik.

Kom i gang med Visma Addo nu

- vi giver de første 10 credits gratis

Kontakt Visma Addo

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter mere information om, hvad digital underskrift kan gøre for dig og dine ansatte? Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.