Digital signatur

Visma Addo gør det nemt at få en digital signatur

Spar tid med digital signatur

Det at sætte en signatur på et stykke papir tager ikke mange sekunder i sig selv. Men skal dokumentet sendes frem og tilbage, er det en proces, der hurtigt kan tage flere dage og nogle uger. Med Visma Addo tager det kun få minutter og kan gøres direkte fra en smartphone, tablet eller computer.

Tre simple steps...

Send dokumentet til modtageren

Modtageren sætter sin digitale signatur med smartphone, tablet eller computer

Du får dokumentet retur med den digitale signatur – klar til digital arkivering

Mere effektiv med digital signatur

Den traditionelle signatur med kuglepen kræver, at dokumentet først bliver skrevet ud. Skal dokumentet sendes retur via mail, skal dokumentet scannes for igen at blive digitalt. Hvis brevet i stedet bliver sendt via brev, tager det mindst et par dage – hver vej.

Med Visma Addo sparer du alle de unødvendige led, der gør processen langsom. Glem porto, print og papir. I Visma Addo foregår alt digitalt på smartphone, tablet eller computer og derfor langt hurtigere. Med de automatiske påmindelser, sparer I også tid på at rykke for svar.

Læs cases fra vores kunder, der sparer tid og penge

Virker med e-Boks og NemID

Det kræver ingen installation eller certifikater at bruge Visma Addo – hverken af afsender eller modtager. I stedet benytter Visma Addo kendte teknologier og services, som både virksomheder og modtagere i forvejen bruger. Det er f.eks. muligt at sende, signere og arkivere direkte i e-Boks, ligesom modtageren kan bruge NemID til at bekræfte sin identitet og sætte sin digitale signatur.

Se flere integrationsmuligheder


Digital sikkerhed i top

Visma Addo opdateres løbende, så du er sikker på altid at have en løsning, der lever op til alle juridiske og tekniske krav inkl. GDPR og Datatilsynets skærpede krav. Dokumenter, der sendes i Visma Addo, krypteres automatisk, så ingen følsomme personoplysninger eller andre fortrolige informationer kan aflæses. Selve dokumenterne gemmes ikke, men alle transaktioner og handlinger logges, så de altid kan dokumenteres.

Læs mere om sikkerheden i Visma Addo

Digital signatur er fuldt gyldig

Dansk lovgivning stiller ingen krav til formen på en signatur. En digital signatur er lige så gyldig som en signatur skrevet med kuglepen. En signatur er en signatur og juridisk bindende, uanset, hvordan den er sat.