Spar tid med digital signatur

Det at sætte en signatur på et stykke papir tager ikke mange sekunder i sig selv. Men skal dokumentet sendes frem og tilbage, er det en proces, der hurtigt kan tage flere dage – og i nogle tilfælde uger. Med Visma Addo tager det kun få minutter og kan gøres direkte fra en smartphone, tablet eller computer.

Tre simple steps...

Send dokumentet til modtageren

Modtageren sætter sin digitale signatur med smartphone, tablet eller computer

Du får dokumentet retur med den digitale signatur – klar til digital arkivering

Mere effektiv med digital signatur

Den traditionelle signatur med kuglepen kræver, at dokumentet først bliver skrevet ud. Skal dokumentet sendes retur via mail, skal dokumentet skannes for igen at blive digitalt. Hvis brevet i stedet bliver sendt via brev, tager det mindst et par dage – hver vej.
Med Visma Addo sparer du alle de unødvendige led, der gør processen langsom. Glem porto, print og papir. I Visma Addo foregår alt digitalt på smartphone, tablet eller computer, og processen er derfor langt hurtigere. Med de automatiske påmindelser sparer I også tid på at rykke for svar.

Læs cases fra vores kunder, der sparer tid og penge

 

Digital signatur til lave priser

Med Visma Addo er det ikke bare hurtigt, men også billigt at få en digital signatur. Du betaler kun for de signaturer og services, du bruger – ingen abonnement eller binding.

Se vores priser

Avancerede funktioner, nem at bruge

Selvom brevfletning, AD-integration, indbygget adressebog og de mange andre funktoner i Visma Addo kan lyde tekniske, er de stadig nemme at bruge, når du skal indhente digitale signaturer. For eksempel får du mulighed for at sende til signering direkte fra Outlook, Word eller andre Office-programmer. Det sparer dig blandt andet for først at skulle gemme dokumentet som en PDF-fil.

Se alle funktionerne

 

 

Virker med e-Boks og NemID

Det kræver ingen installation eller certifikater at bruge Visma Addo – hverken af afsender eller modtager. I stedet benytter Visma Addo kendte teknologier og services, som både virksomheder og modtagere i forvejen bruger. Det er f.eks. muligt at sende, signere og arkivere direkte i e-Boks, ligesom modtageren kan bruge NemID til at bekræfte sin identitet og sætte sin digitale signatur.

Se flere integrationsmuligheder

Digital sikkerhed i top

Visma Addo opdateres løbende, så du altid er sikker på at have en løsning, der lever op til alle juridiske og tekniske krav – herunder GDPR og Datatilsynets skærpede krav. Dokumenter, der sendes i Visma Addo, krypteres automatisk, så ingen følsomme personoplysninger eller andre fortrolige informationer kan aflæses. Selve dokumenterne gemmes ikke, men alle transaktioner og handlinger logges, så de altid kan dokumenteres.

Læs mere om sikkerheden i Visma Addo

Digital signatur er fuldt gyldig

Dansk lovgivning stiller ingen krav til formen på en signatur. En digital signatur er lige så gyldig som en signatur skrevet med kuglepen. En signatur er en signatur og juridisk bindende, uanset hvordan den er sat.

 

Send de første mange dokumenter gratis, og prøv selv, hvor smart det er

Opret din profil på 2 minutter, så er du klar til at sende dokumenter til underskrift.

Prøv Visma Addo

Prøv selv hvordan digital signering fungerer
 
 

Viden og inspiration

Se mere på vismaaddo.dk

Underskriv PDF'er online

Slip for papir, print og scan. Med Visma Addo kan du underskrive PDF'er direkte på skærmen. Nemt, hurtigt og sikkert.

Læs mere

Sådan underskriver du elektronisk

Hvordan underskriver man elektronisk? Få overblik over, hvordan digitale underskrifter fungerer – og hør mere om blandt andet sikkerheden.

Læs mere

Vil du have mere inspiration til digitaliseringen af jeres underskrifts­processer?

Se flere blogindlæg