Med elektronisk signatur af dokumenter kan du nemt, hurtigt og sikkert indsamle alle underskrifter digitalt. At indhente en underskrift kan være en langsommelig og dyr proces.

  • Dokumentet skal udarbejdes
  • Herefter skal det printes ud
  • Dokument skal derefter pakkes
  • Til sidst skal det sendes til modtageren

Når underskriver modtager dokumentet, skal det læses igennem. Der er måske rettelser, der skal laves, og så skal dokumentet sendes retur igen. Inden du ser dig om, har du brugt mange dage på at få et underskrevet dokument retur. Det er tids- og ressourcekrævende for alle parter. Visma Addo er en elektronisk signeringsløsning, der mindsker det administrative arbejde og fjerner den langsomme proces.

Læs mere om hvordan Visma Addo fungerer

I forhold til alternativet med at printe og underskrive med kuglepen, kan elektronisk signatur af dokumenter spare dig tid og besvær. Med e-signatur af dokumenter får du hurtigt indhentet dine underskrifter og kan hurtigt komme videre med andre vigtige opgaver.

Sådan underskriver du dokumenter elektronisk

Det kan være en langsom proces at få indhentet underskrifter på kontrakten eller andre dokumenter. Men du kan speede processen op og gøre det hele elektronisk med Visma Addo – nemt, hurtigt og sikkert. Sådan gør du:

  • Du uploader din PDF-fil eller dit Word eller Excel-dokument til Visma Addo
  • Du vælger de modtagere, der skal have adgang til dokumenterne og underskrive
  • Du kan sætte deadline for, hvornår modtagerne skal se dokumenterne og underskrive elektronisk
  • Underskriverne modtager et link til dokumentet via e-mail eller SMS. De underskriver digitalt med det samme på computer, tablet eller smartphone

Det underskrevne dokument sendes automatisk til jer begge. Ingen personfølsomme data sendes i klartekst, og GDPR-reglerne overholdes til punkt og prikke. Selve dokumenterne gemmes ikke, men alle transaktioner og handlinger i Visma Addo logges og kan altid dokumenteres. Du kan have indhentet en elektronisk underskrift på få minutter. Nemmere og hurtigere bliver det ikke og sikkerheden er i top.

Læs mere om sikker filoverførelse med Visma Addo

 

Skab værdi med med e-signatur af dokumenter

Med e-signatur af kontrakter og andre dokumenter kan jeres virksomhed nemt, sikkert og hurtigt indsamle alle underskrifter digitalt. E-signatur af dokumenter er et redskab, der hjælper både dig og dine kunder til at skabe værdi i hverdagen. Du kan bruge digital underskrift i mange forskellige konstellationer.
Som HR-medarbejder skal der indhentes en underskrift på en kontrakt. Hvis du er revisor skal protokollatet eller årsregnskabet underskrives, og hvis du er ejendomsmægler skal skødet underskrives af køber. Du kan bruge elektronisk underskrift af dokumenter i alle situationer, hvor et dokument skal underskrives.

 

Livet bliver lettere med elektronisk underskrift

Du optimerer processen for indhentelse af underskrevne dokumenter ved at gøre det hele elektronisk med Visma Addo – nemt, hurtigt og sikkert. En godkendelsesproces med Visma Addo udføres på få minutter, hvor en tilsvarende papirproces let tager en uge.
De automatiske påmindelser til modtager sparer desuden betydelig administrativ tid for dig og dine medarbejdere. Der er ingen binding, og du betaler kun for de underskrifter og services, du bruger. Prøv e-signatur i Visma Addo i dag, og skab værdi for dig og dine medarbejdere.

 

Send de første mange dokumenter gratis, og prøv selv, hvor smart det er

Opret din profil på 2 minutter, så er du klar til at sende dokumenter til underskrift.

Prøv Visma Addo

Prøv selv hvordan digital signering fungerer

Viden og inspiration

Se mere på vismaaddo.dk

Underskriv PDF'er online

Slip for papir, print og scan. Med Visma Addo kan du underskrive PDF'er direkte på skærmen. Nemt, hurtigt og sikkert.

Læs mere

Sådan underskriver du elektronisk

Hvordan underskriver man elektronisk? Få overblik over, hvordan digitale underskrifter fungerer – og hør mere om blandt andet sikkerheden.

Læs mere

Vil du have mere inspiration til digitaliseringen af jeres underskrifts­processer?

Se flere blogindlæg