Funktioner

Gør hverdagen på kontoret lettere med elektronisk underskrift og udnyt alle de smarte funktioner Visma Addo tilbyder
Prøv med det samme

Funktioner der gør det let at sende dokumenter
til elektronisk underskrift

 • Elektronisk underskrift
  Underskriv elektronisk med fingeren på trykfølsom skærm, eller med mus på PC/Mac
 • NemID
  Elektronisk underskrift med NemID
 • Flere underskrivere
  Dokumenter kan underskrives af flere personer - både i fastsat (sekventielt) eller vilkårlig rækkefølge
 • Påmindelser
  Når dokumenter ikke bliver underskrevet, kan Visma Addo udsende påmindelser
 • SMS og E-mail
  Send link til dokumentet og påmindelser via SMS eller e-mail
 • Print-driver: "Print til Addo"
  Installer Addo Print driver og send dokumenter direkte til elektronisk underskrift fra Word, Outlook, Excel, m.fl. 
 • Flettefunktion
  Send det samme dokument til elektronisk underskrift hos mange ved at bruge brevfletningsfunktionen
 • Integration web-service
  Integrer eksisterende it-løsninger med Visma Addo
 • Eget logo
  Upload jeres virksomhedslogo, så underskriverne genkender din virksomhed
 • Support
  Besøg vores nordiske support site, hvor du findes guides til Visma Addos funktion samt svar på oftest stillede spørgsmål.
Digital underskrift | Visma Addo | iPhone digital signatur

Elektronisk underskrift direkte fra Word og andre Windows-programmer

Elektronisk underskrift med Visma Addo er kompatibel med de fleste Windows-programmer. Det betyder, at du kan bruge Visma Addo sammen med det værktøjer du er vant til som f.eks. at sende dokumenter direkte til elektronisk signatur fra bl.a. Word, Outlook, Excel, m.fl.

For at koble Visma Addo sammen med dine windows-programmer skal du installere Visma Addos printdriver, som vi kalder Addo Print. Når du har installeret Addo Print er du klar til at sende dokumenter ud til dine kunder og anmode om underskrift direkte fra Word og andre Windows-programmer. Ved at benytte Addo Print sparer du tid og penge på forsendelse af aftaler og kontrakter.

Download Addo Print

Få hjælp til afsendelse af dokumenter med Addo Print

Elektronisk underskrift fra dit it-system

Med Visma Addos gratis web-service kan du hurtigt, nemt og sikkert sende dokumenter til elektronisk underskrift fra dit eksisterende it-systemer, uanset om der er tale om låneaftaler, årsregnskaber, ansættelseskontrakter eller lignende. Du kan også vælge at optimere din forsendelses- og indhentningsproces yderligere ved at integrere Visma Addos elektronisk underskrift-motor direkte i dine eksisterende it-løsninger. Det kalder vi Visma Addo Enterprise.

Kontakt os i dag, så kan vi sammen drøfte hvordan Visma Addo kan skræddersyes til dine arbejds- og forretningsprocesser.

Læs mere om integrationsmulighederne til Visma Addo

Skræddersy Visma Addo 

Vi tilbyder mange funktioner og integrationsmuligheder til kunder med specielle behov. Visma Addo Enterprise er en integrationsløsning, der giver dig mulighed for at skræddersy Visma Addo efter dine unikke behov. Med Visma Addo Enterprise har du mulighed for at tilkøbe følgende funktioner. 
Kontakt os og lad os sammen afdække dit behov, så tilbuddet kun omhandler det du behøver.

Læs mere om integration med Visma Addo Enterprise

Tilkøbsfunktioner med Visma Addo Enterprise

 • E-boks
 • Dataindsamling
 • Udvidet support
 • Forsendelsesstatistik
 • Skabeloncenter
 • Microsoft CRM integration
 • Egne applikationsservere
 • Sikkerhed med Windows AD
 • Integration til tredjepartsløsninger
 • PDF-skabeloner

SMS eller e-mail

Du bestemmer selv, om dine underskrivere skal modtage et link til de elektroniske dokumenter via SMS eller e-mail. Det gælder også, hvis der skal sendes påmindelser til dem.

Læs mere om påmindelser

NemID eller underskrift

Med elektronisk underskrift fra Visma Addo kan du selv bestemme om der skal underskrives med NemID eller fingeren/musen direkte på en smartphone, tablet eller PC/Mac.

Mere om de forskellige underskriftsformer

Forebyg hvidvaskning med Visma Addo

Med digital underskrift fra Visma Addo har vi nu gjort det let og enkelt at overholde hvidvaskningsloven, og holde øje med dine kunders finansielle forhold med automatisk indsamling af data.

Ved tilkøbspakken Addo Kend din Kunde og Addo Legitimation sikrer du, at dine kunder er dem, de giver sig ud for at være, samt, at du løbende kan holde kontrol med, at dine kundeoplysninger er aktuelle.

Læs mere om Visma Addo til forebyggelse fra hvidvask

Vedhæft digitale bilag

Ofte hører der bilag med til en kontrakt eller aftale - f.eks. dokumentation eller erklæringer. Med Visma Addo er det let at vælge, hvilke dokumenter der skal underskrives elektronisk og hvilke der blot skal vedhæftes og medsendes.

Indhent underskrifter på få minutter

Hvis modtageren underskriver aftalen eller kontrakten straks efter modtagelse, vil du som afsender, modtage dokumentet med den elektroniske underskrift efter ganske få minutter. Dokumentet vil komme retur i pdf-format på e-mail. Modtageren vil også få tilsendt den underskrevne aftale eller kontrakt. Således har alle parter identiske dokumenter. 

Påmindelser

Du kan selv bestemme, hvornår der skal udsendes påmindelser, hvis dine underskrivere har brug for en rykker. Herefter udsendes påmindelsen automatisk, hvis modtageren glemmer at skrive under.
Teksten i påmindelserne er valgfri, og du kan selv bestemme om den skal sendes som SMS eller e-mail.

Flere underskrivere

Nogle gange kræver dokumenter flere personers underskrift. Med elektronisk underskrift fra Visma Addo kan du sende det samme dokument til elektronisk signatur hos flere personer på én gang. Inden udsendelse kan du vælge om dokumentet skal signeres i en bestemt rækkefølge (sekventielt) eller vilkårligt.

Spar tid og penge

Visma Addo reducerer rutinearbejdet med at sende aftaler og kontrakter til elektronisk underskrift hos dine kunder. Kunderne signerer digitalt med det samme, og hvis de glemmer det, sendes der automatisk en påmindelse.

Visma Addo er markedets billigste og eneste selvbetjeningsløsning for udsendelse af dokumenter til elektronisk underskrift.

Underskriv PDF

Få dine PDF-dokumenter underskrevet elektronisk ved at udsende dem med Visma Addo. Mange af dine vigtige dokumenter opbevares sikkert allerede som pdf i virtuelle arkiver. Du kan nemt og hurtigt uploade pdf-filerne til vismaaddo.net og sende ud til én eller flere underskrivere.

Med Visma Addo er det også muligt at udsende andre filformater til elektronisk underskrift, herunder bl.a. Word- og Excel-dokumenter. Når et dokument er underskrevet omdannes det automatisk til en samlet pdf, som sendes retur til dig - klar til at blive gemt digitalt i dit eget system.

Kom i gang med Visma Addo nu

- vi giver de første 10 credits gratis

Kontakt os

Er du nysgerrig efter mere information om hvad Visma Addo kan gøre for dig? Eller ønsker du at prøve servicen allerede i dag? 

Prøv det gratis - eller kontakt Lars eller Jesper.

 

Lars Nygaard
Business Manager
lars.nygaard@visma.com
Telefon: 21 28 10 77

Jesper Drustrup
Direktør
jesper.drustrup@visma.com
Telefon: 25 24 21 00

Du er også meget velkommen til at sende dine spørgsmål, eller andre henvendelser, til os. Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.