Funktioner

Elektronisk underskrift med avancerede funktioner, men stadig let at bruge

Gør hverdagen på kontoret lettere med elektronisk underskrift. Selvom Visma Addo har mange smarte og avancerede funktioner, er det super nemt at bruge.

1

Hvad

Upload dokumentet, der skal underskrives

2

Hvem

Vælg modtager og signerings-metode

3

Hvor

Vælg hvor det underskrevne dokument skal sendes til

Understøtter alle digitale signaturer

Touch-underskrift

NemID privat & erhverv

Norsk BankID

Svensk BankID

Skriv under på mobil, tablet eller computer

I dag bliver langt de fleste dokumenter skrevet på computeren, men for at underskrive dem, bliver de printet ud og underskrevet med kuglepen. Det er både tidskrævende og kan koste en del penge i papir og porto, hvis dokumentet skal sendes frem og tilbage.

Alt det bliver du sparet for med en elektronisk underskrift i Visma Addo. På få minutter kan alle parter underskrive dokumentet – direkte fra deres smartphone, tablet eller computer.

Elektronisk underskrift af PDF mv.

Det er nemt at få en elektronisk underskrift med Visma Addo. Du uploader blot din PDF og indsætter mailadressen på modtagerne – så klarer Visma Addo resten.

Arbejder du i Word eller andre Office-programmer kan du sende dokumentet direkte til elektronisk underskriftet uden at skulle gemme til PDF først. Andre filtyper kan også vedhæftes til en PDF-fil.

Digitale blanketter

Mange virksomheder har behov for at indhente oplysninger fra brugerne i forbindelse med underskriftsprocessen. Derfor udvikler vi i samarbejde med vores kunder selvbetjeningsløsninger, hvor brugeren kan udfylde og underskrive standardblanketter direkte på virksomhedens hjemmeside. Hurtigt, enkelt og effektivt for alle parter.

Vi giver gerne et tilbud på at bistå din virksomhed med at etablere en digital blanketløsning.

Lad os starte en dialog

Integrationsløsninger

Du kan enkelt integrere Visma Addo med dine eksisterende it-systemer, så du kan skabe præcis den løsning til digital underskrift som din virksomhed har behov for.

Visma Addo har et stærkt og åbent API, der gør det nemt at integrere til både standardprodukter og specialudviklede fagsystemer.

Vi bistår mange af vores kunder med at udvikle integrationsløsninger, og giver gerne et tilbud.

Lad os starte en dialog

Systempartnere

Visma Addo er bygget ind i et antal produkter og brancheløsninger. It-løsninger som Cubes, e-Boks, Nets, Domidont, Easycruit, Emply, Innomate, Legal Desk, MindKey, Tamigo, Temponizer m.fl. godkender aftaler og dokumenter med Visma Addo.

Visma Addo systempartnere

Er en elektronisk underskrift gyldig?

Ja, det er den. Der er ingen krav i den danske lovgivning til, hvordan en underskrift sættes. En elektronisk underskrift signeret med NemID eller tegnet på skærmen er altså lige så juridisk bindende, som en underskrift lavet med kuglepen og lever op til alle regler og krav.

Læs mere om sikkerheden ved elektronisk underskrift