Hvad kan underskrives?

Visma Addo håndterer PDF og andre filformater

Prøv gratis

Underskriv PDF’er digitalt

Langt de fleste dokumenter eksporteres i dag til en PDF-fil, inden de sendes videre. Derfor er PDF-filen også omdrejningspunktet i Visma Addo. Alle filer, der kan eksporteres til PDF, kan underskrives med Visma Addo.

En PDF-fil ser altid ens ud uanset, hvilken enhed eller i hvilket program, man åbner den. Derudover kan man også sætte en verificeret digital underskrift direkte i dokumentet – både rent teknisk og visuelt. En unik egenskab, som gør PDF-filen perfekt til at sætte underskriften fra både smartphone, tablet eller computer.


Send direkte fra Office

Med Visma Addo kan du sende dokumenter direkte til underskrift fra alle Office- og Windows programmer. Uanset om du arbejder i Word, Excel, Outlook eller PowerPoint, er det lige så nemt som at trykke ”Print”.

Visma Addo printerdriver

Med Visma Addo printerdriver får du en ”printer” i alle Windows-programmer, der med få klik eksporter din fil til PDF og sender det til underskrift.

Download Visma Addo printerdriver

Office-menubjælke

Til Word, Excel, Outlook og PowerPoint i Windows kan du også få en Visma Addo-menubjælke direkte i programmet, der gør det endnu nemmere at sende dokumenter til digital underskrift.

Download Office-menubjælke

Ingen installation

Med Visma Addo skal der hverken installeres programmer eller certifikater. Alt foregår via en browser. Det betyder, at Visma Addo kan bruges fra både smartphone, tablet og computer – uanset om du bruger Windows-PC eller Mac eller om der står Apple, Samsung eller et andet mærke på din smartphone eller tablet.

Fordi Visma Addo er browserbaseret, virker det i alle mail-klienter. Både de populære løsninger som Outlook, Gmail og Hotmail, men også de mange mindre mailudbydere, der findes.

Godkend vedhæftede filer

Rent teknisk er det kun muligt at underskrive PDF-filer, så underskriften også visuelt fremgår af selve dokumentet. Du kan dog stadig sende andre filtyper til godkendelse, det skal bare være som vedhæftning til en PDF-fil.

Underskriften i de vedhæftede filer fremgår ikke af selve dokumentet, men i stedet som et ekstra stykke tekstkode i hoveddokumentet eller i en separat tekstfil.

Send enhver filtype

Har du ikke brug for en underskrift, kan du med funktionen Sikker Filoverførsel sende enhver tænkelig filtype op til 10MB via en sikker og krypteret forbindelse.

Du kan blandt andet sende:

  • Velkendte dokumentformater som PDF, Word, Excel osv.
  • Store billedfiler eller grafiske elementer i RAW-, Photoshop- eller Illustrator-format
  • Tekniske tegninger som CAD/CAM-filer.
  • Installationsfiler, både .exe til Microsoft Windows og .dmg til Apple MacOS

For at åbne filen bekræfter modtageren sin identitet med f.eks. NemID. Det er din sikkerhed for, at modtageren er den rette. På den måde kan du sende enhver tænkelig filtype sikkert og krypteret og undgå, at nysgerrige øjne kigger med.

Partnere og integration

Visma Addo er allerede bygget ind i en række løsninger og produkter, hvor muligheden for digital underskrift er oplagt.

Visma Addo er også integreret i Vismas egne HR-, løn og administrationværktøjer som e-conomic, Visma Løn, EasyCruit, TendSign og Visma Case

Se hele listen over partnere, der tilbyder Visma Addo

e-Boks.dk-integrationen giver mulighed for at sende, signere og arkivere dokumenter direkte til modtagerens e-Boks

Nets, der står bag Dankortet, Betalingsservice og NemID, bruger Visma Addo, når der skal skrives under på skærmen med en touch-underskrift

Legal Desk, der gør det nemt at udarbejde juridiske dokumenter. Med Visma Addo er det også nemt at få en underskrift på dem

Tamigo, der samler planlægning, fraværshåndtering, performance, medarbejder-kommunikation, HR, økonomi og forecasts i skyen, bruger også Visma Addo til at indhente underskrifter digitalt.

 

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334