Digital signering som integration

Integrer Visma Addo til jeres foretrukne it-system

Med Visma Addo Enterprise bliver digital signering en del af netop de forretningssystemer I benytter til daglig.

Med en integrationsløsning kan I dermed indhente underskrifter digitalt, og direkte fra jeres foretrukne forretningssystem, som en integreret del af jeres hverdag.

Digital signering med Visma Addo Enterprise

  • Integreret oplevelse
  • Lettere hverdag
  • En del af jeres fortrukne systemer
  • Nem og smidig digital signering

Nem og integreret digital signeringsløsning

Har din virksomhed et større og mere avancerede behov for digital signering, end hvad Visma Addo selvbetjeningsløsningen kan give, tilbyder vi en integration til Visma Addo, kaldet Visma Addo Enterprise.

Visma Addo Enterprise er en mere avanceret Enterprise løsning til digital signering, som kan integreres til jeres kørende forretningssystemer. På den måde kan I sende dokumenter direkte til digital signering fra jeres foretrukne system.

Med en Visma Addo Enterprise løsning kan I bl.a. få:

  • Integration til e-Boks
  • Integration til CRM-systemer, som Microsoft Dynamics og SuperOffice
  • Integration til Epos HR-systemer
  • Integration til tredjepartsløsninger
  • Integration til ERP-systemer
  • Integration til jeres sags-og dokumenthåndteringssystem herunder Vismas eget system, Visma Case

Standardintegrationer

På nuværende tidspunkt har vi to standardintegrationer til Visma Addo. Den ene er til CRM-systemet SuperOffice, hvor man kan hente Visma Addo via SuperOffice's app store, og den anden til vores eget sags- og dokumenthåndteringssystem Visma Case. 
Digital signering med Visma Addo | Standardintegration til SuperOffice

Få dækket jeres behov med en integreret underskriftsløsning

Visma Addo Enterprise er en skræddersyet løsning til digital signering, som nemt og hurtigt kan blive en integreret del af jeres egne kørende forretningssystemer. Har I behov for at sende store mængder af dokumenter til digital signering kan vi hjælpe jer med at integrere jeres løsning til Visma Addo. Med en Visma Addo Enterprise digital underskriftsløsning kan vi fx integrere til jeres CRM, økonomi- eller dokumenthåndteringssystem. Derudover har Visma Addo integration til AD (Active Directory), så brugeroprettelser og vedligeholdelse løbende kan synkroniseres.

Digital signering til CRM

Med Visma Addo Enterprise integreret til jeres CRM system, får I bedre overblik over jeres kunder og konverteringsrate. Send dokumenter til digital signering hos potentielle kunder og få hurtigt dokumenter retur, underskrevet. Med en integreret digital signeringsløsning til jeres CRM system kan I følge kunderne til dørs og hurtigt lukke et salg.

Digital signering til salgsafdelingen

Digital signering til sags- og dokumenthåndteringssystemer

Med digital signering som en integreret del af jeres sags- og dokumenthåndteringssystem letter i arbejdsgangen og kan hurtigere komme videre i jeres sagsbehandling. Det betyder både hurtigere sagsbehandlingstid til glæde for både jer og jeres kunder.

I Visma har vi udviklet vores eget sags- og dokumenthåndteringssystem – med integreret digital signering. Læse mere om, hvordan Visma Case kan sætte jeres forretningsprocesser i fokus og lette den daglige sagsbehandling.

Visma Addo API dokumentation

I dokumentet finder du dokumentation af API for Visma Addo.

 

Prøv Visma Addo gratis

Eksempler på integration

Danmarks Apotekerforening har fx fået integreret Visma Addo til en af deres selvbetjeningsløsninger, hvor de kan sende dokumenter til digital underskrift hos deres medarbejdere.

Nordea har også investeret i en Visma Addo Enterprise løsning med integration til et af deres back-end systemer, så deres onboarding proces af nye kunder er blevet lettere.

Læs mere de opgaver vi har løst for vores kunder

Kontakt os og høre mere om Visma Addo Enterprise

Lars Nygaard
Business Manager
lars.nygaard@visma.com
Telefon: 21 28 10 77

Prøv Visma Addo med det samme

- vi giver de første 10 credits gratis

Kontakt os

Er du nysgerrig efter mere information om hvad Visma Addo kan gøre for dig? Eller ønsker du at prøve servicen allerede i dag? 

Prøv det gratis - eller kontakt Lars eller Jesper.

 

Lars Nygaard
Business Manager
lars.nygaard@visma.com
Telefon: 21 28 10 77

Jesper Drustrup
Direktør
jesper.drustrup@visma.com
Telefon: 25 24 21 00

Du er også meget velkommen til at sende dine spørgsmål, eller andre henvendelser, til os. Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.