Digitaliser underskriftsprocessen

Kom i gang med elektronisk underskrift

Hvis du stadig lader dine kunder skrive under med kuglepen på papir, kan du muligvis spare tid og penge ved at digitalisere processen.

De fleste virksomheder udsender dagligt aftaler og kontrakter, som skal gennem en tidskrævende og møjsommelig behandlingsproces. Men når dine ansatte og kunder hver dag bruger tid på at printe, underskrive, scanne og returnere dokumenter, er det til irritation for alle parter. Desuden koster denne gammeldags proces din virksomhed unødvendig tid og omkostninger.

Så nemt er det

Digitaliser underskriftprocessen med Visma Addo og gør det let og bekvemt for dig selv og dine kunder at underskrive dokumenter fra dig. Visma Addo er nemt, hurtigt og sikkert – uanset om du sender dokumenter til elektronisk underskrift via vores selvbetjeningsportal, eller du downloader Addo Print til din pc.

Selvbetjeningsløsningen kræver intet abonnement eller integrationer. Derfor kan du komme i gang med at udsende digitale dokumenter til underskrift allerede i dag.

Se hvordan vores kunder har digitaliseret deres underskriftsproces

Effektiviser underskriftsprocessen

Brug digital underskrift med Visma Addo og skær de fordyrende manuelle arbejdsgange væk. Hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor du bør gøre underskriften digital, så se her, hvor simpel den digitale underskriftsproces er vs. den manuelle samt hvor mange administrationsomkostninger og tid, der kan spares.

digitaliser underksriftprocessen med Visma Addo

 

Digitaliser underskriftprocessen med Visma Addo og spar dig selv for ventetid og kedsommelige, manuelle arbejdsgange.

Find den rette løsning

Du har flere muligheder for at sende dokumenter til digital underskrift med Visma Addo.

Digitaliser underskriftsprocessen nemt og hurtigt

Log ind på vores selvbetjeningsportal, hvis du vil prøve Visma Addo her og nu - vi giver de første 10 credits gratis.

Du kan også downloade Addo Print Driver, så du kan sende dokumenter til digital underskrift direkte fra dit Office-program - her giver vi også de 10 første credits gratis så du kan komme i gang med det samme.

Vi tilbyder også en integreret enterprise løsning, hvis du har mere avancerede behov.

Sådan fungerer Visma Addo

Prøv Visma Addo nu

- vi giver de første 10 credits gratis

Kontakt os

Er du nysgerrig efter mere information om hvad Visma Addo kan gøre for dig? Eller ønsker du at prøve servicen allerede i dag? 

Prøv det gratis - eller kontakt Lars eller Jesper.

 

Lars Nygaard
Business Manager
lars.nygaard@visma.com
Telefon: 21 28 10 77

Jesper Drustrup
Direktør
jesper.drustrup@visma.com
Telefon: 25 24 21 00

Du er også meget velkommen til at sende dine spørgsmål, eller andre henvendelser, til os. Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.