Roller og rettigheder

Fuld kontrol over brugere og grupper.

Du kan som administrator tilknytte et ubegrænset antal brugere til din Visma Addo-konto. Tilføj dine kolleger og gør jeres samarbejde lettere. Som administrator definerer du standarden for, hvordan jeres dokumenter udsendes. Det er også helt op til dig, hvilke skabeloner for underskriftsforløb dine kollegaer kan se.

Hvis I er mange brugere i Visma Addo, kan du som administrator med fordel inddele brugerne i grupper, f.eks. “HR” og “Salg”. En brugergruppe kan kun tilgå skabeloner og foruddefinerede indstillinger, som er relevante for netop dem, og kan ikke se dokumenter eller underskrivninger fra andre grupper.

AD-integration

Installer AD-integration i Visma Addo og slip for at oprette og vedligeholde brugere i Visma Addo. AD-integrationen vedligeholder og sletter automatisk brugere samt deres rettigheder i Visma Addo, og giver derved din virksomhed den bedste sikkerhed. Dette er en fordel, hvis en medarbejder fx. holder op og ikke længere skal have adgang til Visma Addo. Det klarer AD-integrationen.

  • Opret flere brugere i én konto og giv forskellige rettigheder
  • Inddel brugere i grupper for bedre overblik og relevans
  • Slip for at oprette og vedligeholde brugere med AD-integration
 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334