Sikker filoverførsel

Send nemt og sikkert fortrolige filer med Visma Addo

Prøv gratis

Sådan slipper du for kæmpebøder

Den 1. januar 2019 skærpede Datatilsynet kravene til fortrolig og personfølsom kommunikation. E-mail anses ikke længere som en sikker kommunikationskanal. Derfor skal både private og offentlige virksomheder nu kryptere e-mails, der indeholder fortrolige og personfølsomme oplysninger.

Dine filer krypteres automatisk

Visma Addo sikrer, at du overholder Datatilsynets skærpede krav og slipper for at bekymre dig, når du sender fortrolig kommunikation.

Et digitalt anbefalet brev – bare billigere og hurtigere

Når du sender en fortrolig fil med Visma Addo, svarer det til at sende et rekommanderet brev. Bare online og til en brøkdel af prisen.

Modtageren får en notifikation på SMS eller e-mail. For at åbne filen skal modtageren kvittere med NemID eller anden digital signatur. Når filen bliver åbnet, får du automatisk besked, så du ved, at filen er modtaget og læst.

Åbner modtageren ikke filen, bliver der automatisk sendt reminders.

Prøv gratis

Betal kun for de filer, du sender

Har du brug for en prisbillig løsning, hvor du nemt kan komme i gang med at sende fortrolige filer, er Visma Addo et godt valg. Løsningen koster dig ikke noget. Du betaler kun for de filer, du sender. Ingen binding. Ingen abonnement. Og prismodellen er simpel: jo flere filer du sender, jo lavere pris.

Se vores priser

Har du brug for en underskrift på dit dokument?

Det kan du også med Visma Addo. Dine modtagere kan underskrive regnskaber, kontrakter og lignende direkte på mobil med touch-underskrift, NemID eller en af de andre nordiske digitale signaturer.

Se mere om digitale underskrifter

Kom i gang med sikker filoverførsel i dag

Det tager kun 2 minutter at oprette dig. Og husk: Lige nu er de første 10 filoverførsler er gratis.

Prøv gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334