Digital underskrift af dokumenter

Digital underskrift på få minutter

Underskriver modtager et link til dokumentet med e-mail eller SMS. Han eller hun underskriver digitalt med det samme på computer, tablet eller smartphone. Det underskrevne dokument sendes automatisk til jer begge.

I forhold til alternativet med at printe og underskrive med kuglepen, kan digital underskrift af dokumenter spare dig tid og besvær.

Send sikkert til e-Boks

Visma Addo kan nemt integreres med e-Boks – uden at det koster dig dyrt. Det giver dig mulighed for at sende underskrevne dokumenter og notifikationer direkte til dine modtageres e-Boks. Så du er sikker på, at personfølsomme dokumenter ender i hænderne på de rette og arkiveres i et compliant miljø.

Så nemt er det

Visma Addo sender en notifikation til modtagerens e-Boks

Modtageren klikker på linket i notifikationen og underskriver i Visma Addo

Så snart dokumentet er underskrevet, arkiveres det i modtagerens e-Boks

Lave priser uden binding

Visma Addo har markedets mest fordelagtige priser på digital underskrift af dokumenter. Du betaler kun for de underskrivninger og services, du bruger.

Ingen abonnement eller binding - kun en nem, billig og sikker tjeneste til online underskrift af dokumenter.

Prøv Visma Addo gratis

Digital sikkerhed

Vi opdaterer løbende Visma Addo, så løsningen altid lever op til alle juridiske og tekniske krav.

Vi sender ingen personfølsomme data i klartekst og lever fuldt op til GDPR. Selve dokumenterne gemmes ikke, men alle transaktioner og handlinger i Visma Addo logges og kan altid dokumenteres.

Skab værdi med digital underskrift

Slut med at printe, scanne og vente på posten for at få en underskrift. Med Visma Addo forbliver dokumentet digitalt gennem hele processen, og kan underskrives direkte fra smartphone, tablet eller computer.

En godkendelsesproces med Visma Addo udføres på få minutter, hvor en tilsvarende papirproces let tager en uge. De automatiske påmindelser sparer desuden betydelig administrativ tid for dig og dine medarbejdere.

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334