Kunder

Digital underskrift skaber værdi for alle

Visma Addo er en service, der skaber værdi for alle virksomheder og brancher. Mød nogle af vores kunder og bliv inspireret af deres historier.

Udvalgte kundehistorier

”Vi når ud til alle, både den travle klient på udlandsrejse og de mange medlemmer af en bestyrelse. Alle klienter kan nemt underskrive aftaler digitalt.”

Aon

"Da kampagnen var slut, havde mellem 25 og 30% svaret på kampagnen, og det er langt over, hvad vi hos Aon erfaringsmæssigt oplever med et gammeldags informationsmøde."

"Med Visma Addo undgår vi fejl forårsaget af manuel indtastning og ulæselig håndskrift."

Bolig Selskabet Sjælland

”Vi oplever nu, at underskrivnings-processen for ansættelses-kontrakter er afsluttet inden for et par timer i stedet for flere dage.”

”Efter vi hos Midtjysk Revision er begyndt at bruge Visma Addo, har vi oplevet positiv respons fra vores kunder.”

coor

"Det er meget mere overskueligt at finde ud af, hvad vi har fået sendt ud, og hvad vi ikke har fået sendt ud."

Fårup Sommerland

"Det skulle være smartere at udsende kontrakter og indhente oplysninger på vores sæsonpersonale – derfor opsøgte vi Visma Addo."

”En kollega fra HR-afdelingen stod med hænderne over hovedet første gang hun brugte Visma Addo, fordi hun fik en kontrakt retur fra begge parter på få timer. Det havde vi aldrig prøvet før.”

”Efter vi hos Revision Vadestedet er begyndt at bruge Visma Addo oplever vi, at ekspeditionen af sagerne sker hurtigere og mere simpelt.”

”Visma Addo giver os en tryg håndtering af kundernes kontrakter og optimerer samtidig vores administrative processer.”

”Med digital underskrift fra Visma Addo kan vi hjælpe vores kunder med at forenkle arbejdsgange og skabe sikkerhed for persondata.”

”Digital underskrift fra Visma Addo gør den administrative del af arbejdet lettere, så vi får mere tid til det kreative, det opsøgende og det skabende.”

”Med digital underskrift fra Visma Addo kommer vores slutsedler hurtigere afsted til kunderne. Dette betyder, at handlerne afsluttes mere effektivt til gavn for både os og vores kunder”

”Hos Givskud Zoo ansætter vi hvert år op mod 200 nye medarbejdere. Visma Addo har hjulpet os til at digitalisere processen”

“Knap 1.000 beskeder er blevet sendt afsted via Visma Addo funktion og vores kunder er glade. Det er automatiseret, og det hele kører“

Visma Addo skaber værdi i alle brancher

Nogle arbejdsområder har dog særlige behov, som eksempelvis advokater og revisorer, der løbende har aftaler og regnskaber, der skal godkendes og underskrives. Eller HR-afdelinger, der skal holde styr på ansættelseskontrakter og andet. Find din branche her og bliv inspireret.