Aon

Da kampagnen var slut, havde mellem 25 og 30% svaret på kampagnen, og det er langt over, hvad vi hos Aon erfaringsmæssigt oplever med et gammeldags informationsmøde.

Thomas Krogh JensenThomas Krogh Jensen
Tidligere markedsdirektør
Aon

Vi digitaliserede kampagnen og øgede svarprocenten

Vores kunder fik stor succes med deres mobilbaserede pensionskampagne målrettet unge pensionstagere. Kampagnen blev kørt med et tilpasset Visma Addo. Hos Aon var vores formål at øge svarprocenten ved at tale enkelt til målgruppen og bruge digital underskrift.

Vi valgte at bruge Visma Addo, da vi ønskede at køre mobilbaserede kampagner med tilhørende digital underskrift. Kampagnerne omfattede to af vores kunder med tilsammen 2.700 medarbejdere, som alle skulle overgå til en ny pensionsordning.

Vi automatiserede tunge manuelle processer

Tidligere ville vi være nødsaget til at bookede møder med alle 2.700 medarbejdere, men med så mange medarbejdere ville det være et enormt arbejde. Med Visma Addos mobilbaserede kampagne og tilhørende digital underskrift, sparede alle parter både tid og penge. Besparelserne blev opnået ved at mange af pensionstagerne modtog og underskrev aftalen digitalt, samt at flere tidligere manuelle processer blev automatiseret.

Kampagnens succes skyldes i høj grad også, at det lykkedes at nå modtagerne hvor de var og på deres foretrukne platform.

  • Vi øgede svarprocent med 33%
  • Vi sparer tid og penge
  • Vi automatiserede de tunge manuelle processer

Om Aon

Aon Denmark hører som selskab under Aon plc, verdens største konsulenthus inden for skadeforsikring/risk management, pensionsforsikring og genforsikring. Aon i Danmark er en del af et globalt netværk med 500 kontorer i 120 lande og i alt 72.000 medarbejdere - heraf 220 i Danmark.

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334