Autopunkt.dk

Med digital underskrift fra Visma Addo kommer vores slutsedler hurtigere afsted til kunderne. Dette betyder, at handlerne afsluttes mere effektivt til gavn for både os og vores kunder.

Parviz HasanzaiParviz Hasanzai
Key Account Manager
Autopunkt

Hurtigere bilhandel

Hos Autopunkt.dk beskæftiger vi os hovedsageligt med køb og salg af nyere brugte biler. Vi har hovedsæde i Herning, men betjener også kunder, som kommer fra andre dele af landet. I nogle tilfælde betyder det, at kunderne ikke har mulighed for at være fysisk til stede i butikken når en slutseddel skal underskrives.

Før i tiden printede vi altid slutsedlen ud, kiggede den igennem og scannede den ind igen til kunden. Herefter skulle kunden så også printe slutsedlen ud, skrive den under og scanne den ind igen. Det var en besværlig og tidskrævende proces at få afsluttet en handel.

Med digital underskrift fra Visma Addo er vores processer optimerede. Slutsedlerne kommer hurtigere afsted til underskrift, hvilket betyder, at bilhandlerne afsluttes mere effektivt til gavn for både os og vores kunder.

Digital bilhandel med NemID

Her hos Autopunkt.dk har vi valgt, at kunderne skal underskrive deres kontrakter med NemID. Det giver os en større tryghed i bilhandlen, når kunderne verificerer deres underskrift. Samtidig giver det også kunderne en større tryghed, når handlen foregår på en professionel og sikker måde.

Både medarbejdere og kunder har taget positivt imod Visma Addo. Vores medarbejdere oplever en forenklet arbejdsproces, hvor flere tidskrævende trin er gjort lettere.

Vi er overordnet meget tilfredse med Visma Addo.

  • Mere effektiv bilhandel
  • Optimerede arbejdsprocesser
  • Større tryghed og sikkerhed

Om Autopunkt.dk

Autopunkt.dk A/S har eksisteret på det danske marked siden 2008 og har udviklet sig mod en god markedsposition med kerneværdier som tillid, ærlighed, gode priser og top kvalitets biler.

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334