Bird & Bird

Jesper LangmarkJesper Langemark
Managing Partner
Bird & Bird

Vi effektiviserer vores forretning ved at tilbyde klienterne en enkel og nem måde at underskrive aftaler digitalt. Klienterne kan således underskrive kontrakter, aftaler, årsregnskaber, protokoller eller lignende med digital underskrift, på det medie de foretrækker, og når de har tid.

Vi når ud til klienten på udlandsrejsen

Visma Addo når ud til alle, både den travle klient på udlandsrejse eller de mange medlemmer af en bestyrelse. Med Visma Addo til rådighed indhenter vi underskrifter digitalt, hurtigt, nemt og frem for alt professionelt. Effektivt for både os og vores klienter.

Vi sparer administrativ tid

Visma Addo understøtter hele underskriftsforløbet og håndterer udsendelser, påmindelser og afslutningsvis distribution af de underskrevne dokumenter. Dermed sparer vi hos Bird & Bird meget administrativ tid.

  • Vi når ud alle vores klienter nemt og hurtigt
  • Processen er blevet hurtigere, mere effektiv og mere professionel
  • Vi har reduceret manuelt og administrativt arbejde

Om Bird & Bird

Bird & Bird er et globalt advokatfirma, som i 2015 omfattede klienter fra mere end 118 lande, og som beskæftiger mere end 1.000 juridiske rådgivere.

 

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334