Boligselskabet Sjælland

Hos Boligselskabet Sjælland oplever vi nu, at underskrivningsprocessen for ansættelseskontrakter er afsluttet inden for et par timer i stedet for flere dage

LotteLotte Helt
HR-partner
Boligselskabet Sjælland

Optimeret ansættelsesproces

Efter vi begyndte at anvende digitale underskrifter er vores arbejde med ansættelseskontrakter blevet meget nemmere. Før skulle vi sende ansættelseskontrakter som pdf, nye ansøgere skulle selv printe, skrive under og scanne kontrakten tilbage. Ligeledes skulle vi gemme kontrakterne på et drev og manuelt holde styr på hvilke ansøgere der manglede at skrive under. Der kunne gå op til flere dage før en underskrift var indhentet. Nu tager det kun få timer, og alt foregår automatisk.

Vores nye medarbejdere får en bedre oplevelse

Visma Addo har bevist sit værd og gjort vores arbejdsgang meget hurtigere og effektiv. Visma Addo fungerer optimalt hver gang, vi sender en kontrakt til underskrift, og har gjort det siden vi prøvede servicen første gang. Det er intuitivt, nemt at bruge og hver ansættelseskontrakt kan tilpasses den enkelte medarbejder.

Vi valgte Visma og har ikke fortrudt

Det var nemt for os at vælge Visma. Vi kontaktede Lars Nygaard, fik en uddybende snak og fik de første ti credits gratis. Vi sendte første kontrakt afsted til underskrift, og efterfølgende var der ingen tvivl omkring vores begejstring. Hvis vi skal give en score fra 1-5, vil vi give 5.

  • Underskrifter kommer hurtigere i hus
  • Vores arbejdsgang er blevet mere effektiv
  • Det er blevet nemmere for vores ansøgere

Om Boligselskabet Sjælland

Boligselskabet Sjælland blev i 2007 skabt som en fusion mellem en række sjællandske boligselskaber med rødder tilbage til 1899, og er i dag blandt Danmarks seks største boligselskaber. De er et non-profit almennyttigt boligselskab, som ejer og drifter boliger og har hovedfokus på sine beboere og andre kunder.

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334