Coor

Visma Addo gør hele arbejdsprocessen i vores HR-afdeling nemmere. Det er meget mere overskueligt at finde ud af, hvad vi har fået sendt ud og hvad vi ikke har fået sendt ud

Anja Dam-Nielsen
HR Assistent
Coor

Vi sparer ventetid og forsendelsesomkostninger

I Coors HR-afdeling bruger vi Visma Addo til at udsende ansættelseskontrakter. Nu skal vi ikke længere vente på at få en ansættelseskontrakt retur. Før vi gik over til Visma Addo i Coor, udsendte vi ansættelseskontrakter med almindelig brevpost. Det tog desværre ret lang tid, og det var meget bekosteligt. Derfor er vi glade for, at vi nu kan spare både ventetiden og portoen.

Visma Addo giver os et bedre overblik

Den største værdi Visma Addo har tilført vores hverdag er overblikket. Før vi fik Visma Addo havde vi svært ved at få et overblik over, hvad der kom tilbage, når vi udsendte kontrakter og tillæg internt i Coor. Der blev tit sendt nogle kontrakter ud, som man ikke fik underskrift tilbage på. Det er blevet utrolig let at følge op på, nu hvor alt foregår digitalt.

Visma Addo hjælper med at skabe overblik. Tingene går meget nemmere og meget hurtigere, og vi får rent faktisk svar tilbage, når vi udsender kontrakter til digital underskrivning. Visma Addo bidrager til en nemmere arbejdsgang.

  • Vi har fået bedre overblik over udsendte kontrakter
  • Vores daglige arbejde er blevet nemmere
  • Nu får vi alle kontrakter retur
  • Vi sparer ventetid og forsendelsesomkostninger

Om Coor

Coor er en ledende nordisk facility management-leverandør. I Danmark servicerer Coor dagligt over 30.000 servicebrugere på mere end 300 adresser. Der er 6.300 medarbejdere ansat, primært i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334