Danmarks Apotekerforening

Med Visma Addo undgår vi fejl forårsaget af manuel indtastning og ulæselig håndskrift

Søren HellenerSøren Hellener
Chefkonsulent
Danmarks Apotekerforening

Vi har lettet vores ansættelsesproces

Vi har fået et website bygget på Visma Addo Enterprise. Med 220 medlemmer og 5.700 medarbejdere var det førhen et stort arbejde for både os i Apotekerforening samt de ansatte hos de enkelte apoteker, når vi skulle ansætte nye medarbejdere. Det var en arbejdsproces med meget kommunikation mellem vores administration og de enkelte apoteker. Nu er processen blevet betragtelig lettere.

Nu ser vi færre fejl

For at reducere manuelle arbejdsprocesser og eliminere fejl anskaffede vi i Danmarks Apotekerforening et dynamisk selvbetjeningswebsite, der er bygget på Visma Addo Enterprise. I vores nye webløsning vælger apotekeren den ønskede aftale eller kontrakt, udfylder den og sender den til digital underskrift hos medarbejderen.

De digitale aftaler og kontrakter sparer os tid

I dag med selvbetjeningswebsitet og digital underskrift, udfylder apotekeren aftalen eller kontrakten og trykker send. Visma Addo danner et dokument, som automatisk sendes til digital underskrift hos medarbejderen, som derefter underskriver med NemID. Når medarbejderen har skrevet under digitalt, sendes dokumentet til begge parter, samt retur til Apotekerforeningens backend system for videre behandling.

  • Vi reducerer de manuelle processer
  • Vi eliminerer fejl
  • Vi har optimeret processen for underskrifter af aftaler

Om Danmarks Apotekerforening

Danmarks Apotekerforening har 213 medlemmer, som beskæftiger cirka 5.600 medarbejdere på apotekerne.

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334