Givskud Zoo

Hos Givskud Zoo ansætter vi hvert år op mod 200 nye medarbejdere. Visma Addo har hjulpet os til at digitalisere processen.

Britta ScholzBritta Scholz
Administration og IT
Givskud Zoo

Digital ansættelse af sæsonpersonale

I Givskud Zoo ansætter vi hvert år op mod 200 nye medarbejdere i forbindelse med sæsonåbningen af vores park. Ansættelseskontrakterne lå tidligere i en mappe, som i princippet kunne læses af alle, der kom ind på de respektive kontorer. Den personlige datasikkerhed var derved ikke særlig stor - dog behandlede vores ansatte dokumenterne med stor omtanke.

I dag er det vores mål, at digitalisere alle processer omkring persondata - også underskrivning af kontrakterne. Visma Addo tilbyder en nem og overskuelig platform til dette formål.

Flere unge læser kontrakten

Efter vi er begyndt at sende vores ansættelseskontrakter gennem Visma Addo, oplever vi, at de unge medarbejdere læser deres kontrakter mere grundigt, end de gjorde, da de fik en fysisk kontrakt. Dermed har de unge taget godt imod den digitale underskrift.

  • Digitaliseret ansættelsesproces
  • Sikker opbevaring af ansættelsesdokumenter
  • Medarbejdere har digital kontrakt til eget brug

Om Givskud Zoo

I snart 50 år har Givskud Zoo formidlet viden og gode dyreoplevelser til sine gæster. Givskud Zoo startede i 1969, og siden da er dyrebestanden vokset, og i dag huser parken ca. 50 forskellige dyrearter. I 1989 blev parken statsanerkendt, og Givskud Zoo er nu en moderne zoo med de forpligtelser, der følger med. Formidling og undervisning, bevarelse af truede dyrearter og forskning er de grundliggende formål for Givskud Zoo i dag.

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334