Innomate

Med digital underskrift fra Visma Addo hjælper vi vores kunder med at forenkle arbejdsgange og skabe sikkerhed for persondata.

Karsten JørgensenKarsten Jørgensen
CEO
Innomate A/S

Visma Addo som integration til INNOMATE HR

Innomate er en software-virksomhed, som leverer HR-løsninger i skyen. Som en del af vores løsninger benytter vi Visma Addo som digital signeringsmetode. Man kan derfor sige, at vi tilbyder Visma Addo som en service til vores kunder, gennem vores egen løsning INNOMATE HR. Derudover bruger vi også digital underskrift fra Visma Addo internt i virksomheden, både når vi indgår i kundeaftaler og selvfølgelig også i forbindelse med personaledokumenter.

Før vi fik digital underskrift fra Visma Addo var det en tung proces at skulle indgå en aftale mellem to parter. Den administrative del af signeringen var tidskrævende, og det var svært at holde snor i, hvor et dokument var henne i processen.

Med Visma Addo har vi fået en enstrenget løsning, hvor man kan følge dokumenterne fra start til slut. Derudover undgår man at have dokumenter med personfølsomme data til at ligge og flyde, fordi alt er digitaliseret og beskyttet - både i signeringsdelen og i vores øvrige system.

Et godt udviklingssamarbejde

Da vi valgte Visma Addo var det afgørende for os, at vi fik en løsning, som vi kunne integrere i vores egen HR-løsning. Vi har været meget tilfredse med Visma Addo, og vi synes, at løsningen har været nem at arbejde med. Da vi lavede integrationen, stødte vi på nogle begrænsninger, som Visma har været gode til at samle op på. Derfor oplever jeg også, at det fungerer som et godt udviklingssamarbejde.

  • En forenklet og mere sikker signeringsproces
  • Mindre administrativt arbejde
  • Mulighed for integration og udviklingssamarbejde
  • En nem og intuitiv løsning

Om Innomate A/S

Med en stærk kombination af kompetencer indenfor HR og softwareudvikling leverer Innomate A/S HR-løsninger, der hjælper virksomheder med at optimere og professionalisere deres HR-processer på helt nye måder.

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334