Liisabike

Visma Addo giver os en tryg håndtering af kundernes kontrakter og optimerer samtidig vores administrative processer.

Carina SalmonRisenga Manghezi
CEO
Liisabike

Vi oplever større tryghed i underskriftsprocessen

I vores forretning har vi i mange år solgt Christiania cykler. Da vi også begyndte at lease cyklerne ud havde vi brug for et mere effektivt system, hvor kunderne kunne underskrive en kontrakt og verificere hvem de var.

Før var hele processen manuel, hvor kontrakten blev sendt til kunden på mail og så kunne den printes ud og underskrives i butikken, når vedkommende hentede sin cykel. Vi synes det var en besværlig proces og vi havde følelsen af, at hvis nogen havde lyst til at svindle os, så ville det være ret nemt at gøre.

Med Visma Addo er hele underskriftsprocessen elektronisk. Da kunderne verificerer dem selv med NemID føler vi os mindre udsat for svindel og samtidig giver systemet os en tryg håndtering af kundernes kontrakter.

Troværdigt produkt og nemt at bruge

Både kunder og medarbejdere har taget godt imod digital underskrift fra Visma Addo. Kunderne finder det meget naturligt at underskrive digitalt og oplever samtidig at processen foregår mere gnidningsfrit.

Vi ser digital underskrift fra Visma Addo som et troværdigt produkt, der er nemt at bruge. Det giver vores forretning en form for troværdighed, og en beskyttelse mod svindel. På en skala fra 1 til 10 ville vi give produktet et sted mellem 8 og 9, da vi er meget tilfredse, og ikke har haft nogen problemer med det.

  • Større beskyttelse mod svindel
  • Større tryghed i håndteringen af kontrakter
  • Tilfredse kunder og medarbejdere
  • Mere gnidningsfri proces
  • Optimering af administrative opgaver

Om Liisabike

Liisabike er en virksomhed der leaser christiania-cykler. Virksomheden blev stiftet i år 2016 og har på nuværende tidspunkt 3 dedikerede medarbejdere. Liisabike er en ny og bekymringsfri måde at have ladcykel på.

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334