Midtjysk Revision

Efter vi hos Midtjysk Revision er begyndt at bruge Visma Addo har vi oplevet positiv respons fra vores kunder.

Henrik HedegaardHenrik Hedegaard
Registreret revisor
Midtjysk Revision

Vi bruger mindre tid på at indhente underskrifter

Før Visma Addo var processen for indhentelse af underskrifter meget tidskrævende og administrativ tung. Vi scannede årsregnskaber og erklæringer frem og tilbage til kunden for at få underskrifter, kunden skulle så printe regnskaberne ud, skrive under og scanne det tilbage. Det var langvarig proces, og vi oplevede tit meget besvær med at få underskrifterne retur. Med Visma Addo er processen blevet optimeret gevaldigt. Hele processen foregår nu digitalt, og vores kunder kan nemt underskrive med NemID.

Brugervenlig service til glæde for vores kunder

Efter vi er begyndt at bruge Visma Addo har vi oplevet positiv respons fra vores kunder. Servicen er meget brugervenlig og nem at tilgå for alle parter. Vi har stadig kunder som ønsker at underskrive på den gammeldags måde, og derfor lader vi det være op til kunden at bestemme, hvad de har lyst til. Visma Addo har i hvert fald skabt meget værdi i vores forretning, og vi vil bestemt fortsætte med at bruge servicen til både årsregnskaber, dokumenter og aftaler.

Vi er fuldt ud tilfredse med Visma Addo og giver produktet topkarakter.

  • Vi kan nemt indhente underskrifter
  • Processen er blevet hurtig og effektiv
  • Vi sparer tid og penge
  • Vores kunder oplever bedre service

Om Midtjysk Revision

Midtjysk Revision er et registreret revisionsfirma med kunder i hele Jylland, men hovedsageligt er de revisorer og rådgivere for kunder i Skanderborg, Aarhus, Ry, Silkeborg og Horsens området.

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334