Visma og e-Boks indgår spændende samarbejde

Vi indgår et samarbejde med e-Boks, der skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med at overholde den nye persondatalov i forbindelse med signering af dokumenter.

GDPR har i den sidste tid været på alles læber, og alt fra små enkeltmandsvirksomheder til landets største selskaber har måtte omstille sig til de nye krav. Det har ikke været lige nemt for alle, og særligt for de små og mellemstore virksomheder er det noget af en mundfuld at leve op til de nye EU-krav.

Derfor kan vi med glæde løfte sløret for, at vi hos Visma nu indgår et samarbejde med e-Boks, der skal gøre det lettere for virksomheder i SMV-segmentet at sende og arkivere personfølsomme dokumenter i et compliant miljø.

Sikker håndtering af dokumenter

»Med samarbejdet ønsker vi at hjælpe landets mindre og mellemstore virksomheder med at overholde den nye persondatalov. Vi ser et stort potentiale i at gøre e-Boks bredere tilgængeligt, så de mindre virksomheder i lighed med eksempelvis store forsikringsselskaber og banker kan sende, signere og arkivere personfølsomme data i et compliant miljø«, fortæller Jesper Drustrup, forretningsdirektør hos Visma.

Nyt attraktivt prisleje

Den nye samarbejdsaftale giver Visma Addo-kunder mulighed for at distribuere og modtage dokumenter til e-Boks til en meget attraktiv pris, både hvad angår etablering og transaktioner.

Vil du høre mere om distribution til e-Boks? Så kontakt os på addo@visma.com. 

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334