Visma og e-Boks indgår spændende samarbejde

Vi indgår et samarbejde med e-Boks, der skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med at overholde den nye persondatalov i forbindelse med signering af dokumenter.

GDPR har i den sidste tid været på alles læber, og alt fra små enkeltmandsvirksomheder til landets største selskaber har måtte omstille sig til de nye krav. Det har ikke været lige nemt for alle, og særligt for de små og mellemstore virksomheder er det noget af en mundfuld at leve op til de nye EU-krav.

Derfor kan vi med glæde løfte sløret for, at vi hos Visma nu indgår et samarbejde med e-Boks, der skal gøre det lettere for virksomheder i SMV-segmentet at sende og arkivere personfølsomme dokumenter i et compliant miljø.

Sikker håndtering af dokumenter

»Med samarbejdet ønsker vi at hjælpe landets mindre og mellemstore virksomheder med at overholde den nye persondatalov. Vi ser et stort potentiale i at gøre e-Boks bredere tilgængeligt, så de mindre virksomheder i lighed med eksempelvis store forsikringsselskaber og banker kan sende, signere og arkivere personfølsomme data i et compliant miljø«, fortæller Jesper Drustrup, forretningsdirektør hos Visma.

Nyt attraktivt prisleje

Den nye samarbejdsaftale giver Visma Addo-kunder mulighed for at distribuere og modtage dokumenter til e-Boks til en meget attraktiv pris, både hvad angår etablering og transaktioner.

e-Boks-integrationen bliver tilgængelig for alle Visma Addo-kunder i september 2018.

Kontakt os

Er du nysgerrig efter mere information om, hvad den nye e-Boks-integration kan gøre for dig? 

Kontakt Lars eller Jesper.

 

Lars Nygaard
Business Manager
lars.nygaard@visma.com
Telefon: 21 28 10 77

Jesper Drustrup
Direktør
jesper.drustrup@visma.com
Telefon: 25 24 21 00

Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine persondata som beskrevet her med henblik på at identificere mine interesseområder. Jeg er indforstået med, at mit samtykke altid kan trækkes tilbage.
Tilmeld mig nyhedsmails fra Visma, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores systemer, baseret på mine interesseområder. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.