Ni nye opdateringer til at skyde 2017 i gang

20. januar 2017.
2017 er skudt i gang, og det betyder, at du kan glæde dig til endnu flere spændende og brugbare opdateringer til Visma Addo. Vi er i fuld gang med at klargøre de sidste detaljer for vores nye og mere brugervenlige design, som snart bliver lanceret på hele underskriftservicen. Indtil da, kan vi i denne omgang præsentere hele ni opdateringer, som vi håber, du får glæde af.

Nyt og bedre udsendelsesflow

Vi har givet udsendelsesflowet et ansigtsløft og optimeret processen, så den er blevet endnu mere brugervenlig og nemmere at navigere i. Det nye design giver en bedre visning af dine muligheder som afsender og vi har tilføjet hjælpetekster til mange af funktionerne, så du ikke bliver i tvivl undervejs.

Ny kvitteringsside

Vi har implementeret en ny og mere brugervenlig kvitteringsside, der giver dig et bedre overblik samt gør det nemmere for dig at se, hvad der er sket med det respektive dokument i transaktionens levetid.

Visma Addo certifikat

Næste gang du får en underskrift retur vil du nu opleve, at det givne dokument har fået et Visma Addo certifikat. Denne nye funktion er med til at sikre dokumentets integritet og gyldighed. Du kan se Visma Addo certifikatet øverst i dokumentet i Adobe Reader/Acrobat.

Flere underskrivere, én transaktion

Førhen, da et dokument skulle underskrives af flere personer, skulle du holde styr på adskillige transaktioner i din transaktionsoversigt. Nu bliver et dokument, der skal underskrives af flere personer behandlet, som én transaktion og vises også som én transaktion på transaktionsoversigten. Det gør det langt nemmere at identificere og holde styr på dine transaktioner.

Forbedringer til Super Office plugin

Bruger du Visma Addo fra SuperOffice vil du nu opleve en del forbedringer. Som SuperOffice-bruger kan du nu benytte en række nye funktioner bl.a. ændre kodeord, vælge forsendelsesskabelon, få vist credit til rådighed, skrive besked til modtager samt validere telefonnumre.

Fleksible påmindelser

Du har nu mulighed for at angive datoer for, hvornår påmindelser skal sendes til modtageren, såfremt dokumentet ikke underskrives. Du kan enten angive et interval fx hver 3. dag eller specifikke datoer, fx 16. januar. Dette giver dig en større frihed i håndteringen af dine transaktioner.

Visualisering af forbrug

For Enterprise kunder er det nu muligt at se forbrug samt information om den gældende Visma Addo Enterprise aftale. Dermed bliver det nemmere for Enterprise kunder at justere aftalen efter deres faktiske behov.

Bestem selv skabelonrækkefølgen

Som administrator kan du nu angive, hvilken rækkefølge udsendelsesskabelonerne skal listes i, når de skal vælges i udsendelsesflowet i både Visma Addo og Addo Print. Dette gør, at du nemt og overskueligt kan selektere dine skabeloner og placere dine mest benyttede øverst i listen.

Hent navn fra certifikat

Når et dokument underskrives med NemID privat/medarbejder, Norsk bankID eller Svensk BankID, vil Visma Addo nu automatisk indhente ejerens navn fra certifikatet og benytte det til underskriften. Dette giver en hurtigere underskrivnings proces da underskriveren ikke længere skal taste det ind.

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334