Tilbage

Nyt avanceret signeringsflow

18. april 2017.

Påskeferien er slut, men vi starter op igen med store nyheder fra Visma Addo. Vi har nemlig arbejdet på højtryk og kan nu præsentere en spændende ny funktion...

Vi har bygget et signeringsflow, som håndterer selv de mest avancerede underskriftsprocesser. Du kan nu tilknytte flere modtagere, flere dokumenter og indhente underskrifter i flere trin – og så får du ét samlet overblik over hele underskriftsprocessen.

Med det nye avanceret signeringsflow kan du

  • tilknytte flere modtagere eller modtagergrupper, der kan underskrive i forhold til deres rolle
  • tilknytte flere dokumenter eller dokumentgrupper
  • selv definere hvem af dine modtagere, der skal underskrive de forskellige dokumenter
  • selv bestemme i hvilken rækkefølge modtagerene skal underskrive dokumenterne
  • opsætte automatiske påmindelser
  • få ét samlet overblik over alle tilhørende dokumenter og modtagere, samt hvor langt de forskellige dokumenter er i signeringsprocessen
Er du fx en revisor, der skal indhente underskrifter til årsregnskabet kan dette nye avanceret signeringsflow håndtere hele processen digitalt - præcis efter dine anvisninger. 

Lær hvordan du laver en skabelon og sender dokumenter til underskrift med et avanceret signeringsflow


Derudover har også tilføjet lidt flere nye funktioner og forbedret nogle af de eksisterende. Læs videre og få et overblik over, hvad der ellers er nyt i Visma Addo.

Adressebog 

Vi har nu tilføjet en adressebog til Visma Addo, så du kan gemme dine kontakter og deres oplysninger. Dermed kan du hurtigt fremsøge en kontakt når du skal tilknytte modtagere til din signering, og du slipper for at indtaste dine modtagers oplysninger gang på gang.

Se guide til den nye adressebog

Forbedret afsendelsesproces

Vi arbejder hele tiden på at gøre Visma Addo mere effektivt. Vi har derfor lavet et par små ændringer til afsendelsesprocessen, der skal gøre det nemmere at tilpasse de forskellige valg præcist til dine behov. 

Se den nye opdaterede guide til hvordan du sender dokumenter til underskrift

Nyt og forbedret design

Vi har nu færdiggjort overgangen til det nye design i Visma Addo. Dermed er alle funktioner og skærmbilleder blevet betydeligt mere brugervenlige og flotte at se på :-)

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334