Tilbage

Fire nye features du ikke kan leve uden

Vælg dit eget kodeord

Det er nu muligt selv at lave et kodeord til din Visma Addo konto. Ved nulstilling af kodeord er det nu muligt for dig selv at indtaste et nyt kodeord. Du vil modtage en email med et link, hvorpå du kan indtaste dit nye kodeord til din Visma Addo konto. Dette gør det nemmere for dig at huske, når du selv bestemmer dit kodeord.
Læs guide om nulstilling af password

Angiv om din modtager skal have en kvittering

Når du opretter en ny signering, kan du nu angive hvorvidt din modtager skal modtage en kvittering og en kopi af det underskrevne dokument. Dette vælger du, når du tilføjer din modtager til signeringen. Dette kan være en fordel hvis du har flere modtagere, hvoraf kun bestemte skal have en kopi.

Udvidet muligheder under signeringsdetaljer

Har du tilknyttet et referencenr til din signering eller gør du brug af din modtagers CPR nr., så har du nu mulighed for at redigere disse oplysninger under signeringens detaljer. Det er en fordel, hvis du er kommet til at taste disse oplysninger forkert ind ved oprettelse af signeringen.
Læs denne guide for mere information om dine mulighed under signeningsdetaljer

Bedre integration til tredjepartssytem

Visma Addo kan nu informere dit tredjepartssystem, når et dokument er underskrevet, hvis en signering udløbet eller hvis en signering bliver afvist. Dermed bliver integrationen mere smidig, og du vil have al information samlet et sted.

 

Vil du altid være opdateret på de nyeste features i Visma Addo? 

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine personoplysninger som beskrevet her og jeg ønsker, at Visma sender mig relevant information indenfor mine interesseområder på e-mail.