Tilbage

Tre features du skal kende i Visma Addo

Indsæt dit virksomhedslogo på din profil

Er du administrator af en konto kan du nemt og hurtigt indsætte dit eget virksomhedslogo. Det gør du ved at klikke på konto i topmenuen. Logoet vil så blive vist, når dine modtagere skal underskrive dokumentet. På den måde er det nemt for dine modtagere at se at dokumentet kommer fra din virksomhed.

Læs guide om hvordan du indsætter dit virksomhedslogo

Opsæt automatiske påmindelser

Du kan nemt opsætte automatiske påmindelser i Visma Addo. Det eneste, du skal gøre er at fortælle, om der skal påmindes efter et interval fx. hver tredje dag eller på bestemte datoer. Det gør, at du kan overlade det til Visma Addo at rykke dine modtagere, så du ikke selv skal bruge tid på at holde øje med hvem, der mangler at underskrive og det giver dig en stor frihed i håndteringen af dine signeringer.

Tilpas dit signeringsoverblik

Som standard viser signeringsoverblikket forskellige oplysninger til hver af dine signeringer, men du har selv mulighed for at bestemme, hvilke kolonner der skal vises på signeringsoverblikket. Det gør du ved at klikke på tandhjulet nede i højre hjørne. Her kan klikke på hvilke kolonner du ønsker at se på signeringsoverblikket, og på den måde kan du nemt og hurtigt skabe dig dit ønskede overblik.

Læs denne guide for mere information om dine muligheder under signeringoverblik

Nye forbedringer

Vi har optimeret en række funktioner i Visma Addo: 

  • Du kan nu tilføje "modtagere af kopi" under ny underskrivning. Disse modtagere får så tilsendt en kopi af det endelig underskrevne dokument
  • Det er nu endnu nemmere at integrere til Visma Addo fra andre systemer
  • I det avancerede signeringsflow kan modtagere nu underskrive flere dokumenter på samme procestrin

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334