Tilbage

Tre nye features du får gavn af

 

Notificering ved kommentarer fra underskriver

Har du valgt at give dine underskrivere mulighed for at tilføje en kommentar til dokumentet, vil du nu modtage en notificeringsemail, hvis nogle af dine underskrivere tilføjer en kommentar til signeringen.

Dynamisk kvittering

Som noget nyt kan kan du nu, i dine skabeloner, tilpasse kvitteringsteksten alt efter om du har krydset af om underskriver skal modtage en kopi eller ej. Det vil sige, at du kan skrive en tilpasset kvitteringsbesked til de underskrivere der vil modtage en kopi af de underskrevne dokumenter samt en anden tilpasset kvitteringsbesked til de underskriver der ikke skal modtage en kopi af de underskrevne dokumenter. Dermed sørger Visma Addo for at vise den rigtige kvitteringsbesked til de rigtige underskrivere.

Foruddefinerede modtagere på skabelon

Du kan nu foruddefinere underskrivere i skabeloner. Dette kan være tidsbesparende hvis du ved, at en eller flere underskrivere altid er en del af den skabelon du bruger. Har du f.eks. en skabelon til ansættelseskontrakter, hvor du ved at den samme person altid skal underskrive, kan du nu tilføje denne person til din skabelon til ansættelseskontrakter. Dermed vil denne person altid fremgå som underskriver på nye underskrivninger ved brug af den valgte skabelon.

Se guide til hvordan du laver en skabelon

Nye forbedringer

Udover ovenstående nye funktioner har vi også disse nyheder.

  • NemID Privat og NemID Privat med CPR er nu blevet slået sammen til NemID Privat. Det betyder, at det nu er valgfrit for dig som afsender at tilføje CPR-validering til signeringen. (CPR-validering er hvor afsender på forhånd kender til underskrivers CPR-nummer og indtaster det i udsendelsesprocessen. Derved valideres det indtastede CPR-nummer med det NemID som underskriver bruger til at underskrive dokumentet)
  • “Modtager af kopi” kan nu hentes fra adressebogen

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334