Tilbage

Lettere verificering med CPR- nr. og andre opdateringer

 

Verificer din underskriver med CPR-nr.

Med månedens opdatering er det blevet mere simpelt for dig at verificere din brugers identitet. Under indstillinger for login, er NemID privat og NemID privat med CPR-nummer nu slået sammen til NemID privat. Når underskriveren logger ind med NemID sammenholdes det CPR-nummer, du har oplyst, med det CPR-nummer, der er tilknyttet det NemID, som brugeren logger ind med. Sådan sikrer du, at det kun er den rigtige underskriver, der læser dokumentet. Se i videoen ovenfor, hvordan du låser dit dokument med CPR-verificering.

Download alle dokumenter på én gang

Med den nye opdatering gør vi det lettere for dig at arkivere de underskrevne dokumenter i jeres interne arkiv. Som noget nyt har du mulighed for at downloade alle dokumenter i en signering på én gang i stedet for at downloade dem en af gangen. Som det vises i videoen overfor, vælger du blot den ønskede signering og klikker på ‘hent dokumenter’ under ‘detaljer’.

Dynamisk underskriftstype

Når du opretter en signering med flere underskrivere, kan du differentiere, hvordan modtageren skal underskrive. Et eksempel kan være en ansættelseskontrakt hvor HR skal underskrive med medarbejder NemID, og den ansatte skal underskrive med privat NemID. Vi giver dig en kort demonstration i videoen.

Andre opdateringer i oktober

Udover ovenstående funktioner har vi i denne måned også lavet en række mindre tekniske opdateringer, som du kan få et overblik over her:

Dokumenter fra skabelon vises ved oprettelse af ny transaktion

Har du opsat din skabelon til at indeholde et til flere dokumenter, vil disse automatisk blive vist under “dokumenter” ved oprettelse af en ny transaktion med pågældende skabelon.

Maks. størrelse på alle vedhæftede dokumenter er hævet til 3MB

Dokumenter der tilføjes en skabelon kan nu have en størrelse på max. 3MB mod de tidligere 1MB. Det er dog stadig vigtigt, at du er opmærksom på den samlede størrelse på din transaktionen, da det kan have indflydelse på, om din modtagers mailklient efterfølgende kan modtage de vedhæftede dokumenter. Vi anbefaler altid at holde størrelsen på bilag så lille som overhovedet muligt.

Ny PDF-converter til Addo Print

Fremadrettet vil Addo Print benytte CutePDF som konverteringskomponent i stedet for PDFCreator. Som slutbruger vil du ikke opleve nogen forandringer andet end at der fremadrettet vil være installeret to applikationer på din PC, hhv. “Addo Print” (din nye konverteringskomponenten) og “Addo Printer”.

Informer tredjepartssystem ved ændring af status

Hvis du har integreret Visma Addo til dit eget system via Visma Addo API kan du nu få en notifikation på mail hver gang en transaktion skifter status fra fx “oprettet” til “startet”. Du angiver hvilken mail notifikationen skal sendes til, når transaktionen oprettes.

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334