Tilbage

Forenklet proces for underskrift med mus og trykfølsom skærm og 6 andre opdateringer

 

Forenklet proces for underskrift med mus og trykfølsom skærm

Som underskriver skal man ikke længere vælge placering af underskrift ved underskrivning med mus og trykfølsom skærm. Underskriver du med mus eller trykfølsom skærm skal du blot klikke et vilkårligt sted i dokumentet, underskrive og klikke godkend. Underskriften vil fortsat fremgå på underskriftssiden sidst i dokumentet på lige fod med andre underskriftstyper som f.eks. NemID. Opdateringen sparer et trin i underskrivningen. Se i videoen hvordan det foregår.

Forlæng frist for underskrift

Du har nu mulighed for at forlænge modtagerens frist til at skrive under - også efter at dokumentet er udsendt. Vælg underskrivningen i overblikket for at se detaljerne. Her kan du nu justere udløbsdato for underskrivningen. Vi giver dig en kort demonstration i videoen.

Tilføj modtagere til igangværende underskrivning

Du kan nu tilføje modtagere til en igangværende underskrivning. Måske gik det lige lidt stærkt med at få udsendt det seneste dokument, og du glemte i farten at tilføje Tove fra bogholderiet som underskriver. Bare rolig - nu kan du tilføje Tove, eller en hvilken som helst anden modtager, til en igangværende underskrivning.  Vælg underskrivningen i overblikket for at se detaljerne. Her kan du nu trykke “tilføj ny underskriver”. 

Andre opdateringer i oktober

Udover ovenstående funktioner har vi i denne måned også lavet fire andre opdateringer, som du får et overblik over her:

Skabeloner med dokumenter til underskrivning

Tidligere kunne du kun tilføje dokumenter til skabeloner, der ikke kunne underskrives. Nu kan du tilføje dokumenter til underskrivning. Når du bruger skabelonen, vil dokumenterne automatisk blive sendt til modtagerne. 

Skabeloner har sprogvalg til notifikationer

Du kan nu vælge sprog til notifikationer på dine skabeloner. Sprogvalget afgør, hvilket sprog der benyttes på alle standardtekster i notifikationerne, samt på alle knapper. Hvis du laver dine egne tekster, afgør du selv sproget. Du indstiller sproget på den valgte skabelon under “Sprog for notifikationer”. 

Standard underskrivnings- og autentifikationsmetode for modtagerroller

Bruger du en skabelon med avanceret flow, er det nu muligt at sætte standard underskrift- og autentifikationsmetode til modtagerroller. Hvis du fx har rollerne “sælger” og “kunde”, kan du bestemme, at underskrivere i rollen “sælger” skal underskrive med medarbejder-NemID,  mens underskrivere i rollen “kunde” skal underskrive med privat NemID.

Send kopi i avanceret flow

Det er nu muligt at tilføje modtagere som “modtager af kopi” i en dokumentgruppe i underskrivninger med avanceret flow. Har du f.eks. en ansættelseskontrakt, hvor HR-chefen kun skal modtage en kopi af det underskrevne dokument, men ikke selv skal skrive under, kan du nemt tilføje HR-chefen som ‘modtagere af kopi’ i det avancerede flow. 

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334